Hesabım
    The Mandalorian'ın İkinci Sezonundan Fragman!

    Merakla beklenen yeni sezondan ilk fragman yayında

    30 Ekim 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan ve geçtiğimiz yıl herkes tarafından inanılmaz övgülerle karşılanan The Mandalorian'ın yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı. Star Wars evreni hakkındaki yapımlar arasında farklı bir yer edinen ve hayranların büyük beğenisini toplayan dizi, izlenme sayılarında da Disney'in en önemli içeriklerinden biri oldu. Western atmosferiyle de olumlu eleştiriler alan diziden yayınlanan ilk fragman heyecanı artıracak cinsten. 

    Disney Plus, yakın zamanda prömiyer tarihi vermiş ve ilk görselleri yayınlamıştı. Şimdi ise, diziden ilk fragman paylaşıldı ve geri sayım başlamış oldu. Pedro Pascal'ın (ve Baby Yoda'nın) oynadığı Star Wars dizisi, ikinci sezonda kadroya Timothy Olyphant, "Clone Wars" karakteri Ahsoka Tano olarak Rosario Dawson ve Boba Fett rolüyle Temuera Morrison'ın katıldığını daha önce duyurmuştu. Hatta diziden bölüm isimleri de sızdırılmıştı. 

    Yeni sezonda, Din Djarin ve Çocuk, yani Bebek Yoda'nın gizemli yolculuğu devam edecek. Moff Gideon onları avlamak için mücadele verecek ve fragmandan gördüğümüz üzere Darksaber ona bu konuda yardımcı olacak. Dizinin yaratıcısı Jon Favreau, "Yeni sezon, dünyaya daha büyük bir hikaye sunmakla ilgili. Hikayeler daha az izole hale geliyor ancak, her bölümün kendine özgü bir tadı var ve umarım diziye çok daha fazla kapsam getiriyoruz." açıklamasında bulunmuştu.

    İlk fragmanı yayınlanan dizi, 30 Ekim 2020 tarihinde Disney Plus'ta prömiyerini yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top