Hesabım
    Tracee Ellis Ross, ABC Signature'la Genel Anlaşma İmzaladı

    Ross, ABC için projeler üretecek, oynayacak ve çekecek.

    Jon Kopaloff/FilmMagic

    "Black-ish" ve daha önce çıkış yakaladığı "Girlfriends" dizilerinin yıldızı Tracee Ellis Ross, eleştirmenlerce beğenilen ABC sitcomunu üreten ABC Signature'la çok yıllık bir genel anlaşma imzaladı. kendisinin yapım şirketi olan Joy Mill Entertainment da stüdyoyla ortaklık kuracak ve yayın, kablo, içerik platformu üzerinden yeni projeler üretecek.  

    Ross, "Hikayeleri paylaşmayı ve insanlığı bağlayıp kutsamanın bir yolu olarak hikaye anlatmayı seviyorum. Bir oyuncu olarak, incelikli ve dinamik rollerde yer almanın mutluluğunu yaşadım. Bir yönetici yapımcı olarak, farklı gerçekleri aydınlatmanın bir yolu olarak hikayeler inşa edebiliyorum, yaratıcılar toplayabiliyorum ve dünyaları şekillendirebiliyorum. Bu anlaşma bir hikaye anlatıcısı ve içerik yaratıcısı olarak yolculuğuma daha sağlam devam etmemi sağlayacak. Ait hissettiğim ABC Signature'da nihayet haberleri paylaşmaktan ve sanatçılığımın bu bölümünü genişletmekten dolayı heyecan duyuyorum. Jonnie Davis, Tracy Underwood ve ekipleri inanılmaz ortak çalışanlar oldu ve ortak yolculuğumuza devam etmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

    Adriana Ambriz, geliştirme başkanı olarak Joy Mill Entertainment'a katılıyor. Son olarak, uzun metrajlı filmlerin satın alınması, geliştirilmesi ve yapımından sorumlu One Community'de çalışmıştı. Daha da önce, BET'te "Tales", "Street Dreams: The Story of Nas" ve "Mandela" gibi şovların geliştirilmesinden ve prodüksiyonundan sorumlu olan, orijinal programlamanın kıdemli direktörüydü.

    Ross, "Black-ish"te, Dr. Rainbow Johnson rolüne ek olarak, aynı zamanda "Mixed-ish" adlı ön film serisinin baş yapımcısı, anlatıcısı ve ortak yaratıcısı olarak da ABC'de çalıştı. Ross şu anda "Black-ish" dizisindeki çalışmasıyla dördüncü Emmy Ödülü'ne aday durumda. Anlaşmanın haberi, "ish" evreni genişlemeye devam ederken geliyor. Freeform'daki "Black-ish", "Mixed-ish" ve "Grown-ish"e ek olarak, kısa süre önce ABC'nin "Old-ish" adlı yeni bir yan ürün geliştirdiği duyuruldu. Laurence Fishburne ve Jenifer Lewis, bu yeni projede başrollerde olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top