Hesabım
    Komedi Dizisi ‘United We Fall’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    ABC, başarısız sonuçlar alan diziye "tamam" dedi.

    İlk sezonu yayınlanan komedi dizisi “United We Fall” ABC'de bir sezonun ardından iptal edildi. İptal haberi, dizinin sezon finalinden yaklaşık üç hafta sonra gelmiş oldu. Will Sasso, Christina Vidal Mitchell, Jane CurtinGuillermo Diaz ve Ella Grace Helton dizide rol alan isimlerdi. Dizi, iki küçük çocuğun ebeveynleri Jo (Vidal Mitchell) ve Bill'i (Sasso) işleyen bir aile haline getirmeye çalışırken izliyordu.

    Bill’in son derece yargılayıcı anne-babası (Curtin) ve Jo’nun geniş Latinx Katolik ailesi başta olmak üzere hayatlarındaki diğer pek çok kişiyle mücadele ettiler ancak, çift herkese karşı bir arada kalmayı başardı. Julius "Goldy" Sharpe diziyi yazdı ve baş yapımcılığını üstlendi. Seth Gordon ve Julia Gunn yönetici yapımcı olarak görev aldı. Mark Cendrowski, yapımcılığını Sony Pictures Television, Exhibit A Film, Julius Sharpe International Petroleum & Writing Inc. ve ABC Signature (eski adıyla ABC Studios)'ın üstlendiği yapımı yönetti.

    "United We Fall", temmuz ve ağustos ayları arasında sekiz bölüm yayınlandı. Final bölümü 26 Ağustos'ta ekranlara geldi. Canlı + aynı gün izlemede 18-49 yetişkinler arasında ortalama 0,5 puan ve bölüm başına 3,4 milyon izleyiciyle yayın boyunca sağlam reytingler elde etti ama eleştiriler ve puanlar düşük kaldı. Geçen mayıs ayında bir diğer Sony şovu "For Life"'la birlikte dizi siparişi alan United We Fall, çok kritik bir dayanak noktası bulamadı ve eleştirel puanlama sitesi Rotten Tomatoes'tan sadece % 11'lik bir onay derecesi alabildi.

    ABC’nin sonbahar mevsimi, Koronavirüs salgını üretimi engellemeye devam ettiğinden ve senaryolu şovların çoğunu en az ekim ayına kadar yayından kaldırılmaya devam ettiğinden, hala tam olarak planlanamıyor olsa da, ABC, kısa süre önce “The Goldbergs”, “The Conners” ve “Black-ish” komedilerinin 21 Ekim'de yeni bölümlerle geri döneceğini duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top