Hesabım
    Disney Plus Dizisi ‘She-Hulk’u Kat Coiro Yönetecek

    Coiro, aynı zamanda yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek

    Kat Coiro, Marvel Studios’un yakında çıkacak Disney Plus dizisi “She-Hulk”a yönetmen ve yönetici yapımcı olarak katılacağını doğruladı. Dizinin pilot ve diğer bölümlerini yönetecek olan Coiro, dizi sorumlusu Jessica Gao'ya (Rick and Morty) katılacak. Marvel Stüdyoları şefi Kevin Feige geçen yıl "She-Hulk"u ilk kez, stüdyonun California, Anaheim'daki D23 hayran fuarı sırasında duyurdu.

    "Falcon and the Winter Soldier", "WandaVision", "Loki" ve animasyon dizisi "What If ...?" halihazırda üretimin çeşitli aşamalarında bulunan Marvel dizileri. Bu yapımların bazıları Covid-19 salgını nedeniyle ertelendi ve yakın zamanda prodüksiyona geri dönmeye hazırlanıyor. Marvel Studios, "She-Hulk"'la birlikte "Hawkeye", "Ms. Marvel” ve “Moon Knight” dizileri için de Disney Plus'a tam sezon siparişleri verdi.

    “She-Hulk”, 1980'de ilk ortaya çıktığından beri uzun süredir Marvel Comics hayranlarının favori serilerinden biri. Hikaye, Bruce Banner'ın kuzeni Jennifer Walters'ın etrafında dönüyor ve Hulk-ing güçlerini kan nakliyle miras alıyor. Ancak, Bruce'un aksine, dışarı çıktığı zaman Jennifer büyük ölçüde aynı kişi olmaya devam ediyor. Sadece, daha büyük, daha güçlü ve çok daha yeşil oluyor.

    Yönetmenlik kariyerine Krysten Ritter'ın oynadığı 2011 yapımı komedi “Life Happens”'la başladıktan sonra Coiro, “The Mick”, “It’s Always Sunny in Philadelphia”, “Single Parents” ve “Dead to Me” gibi TV komedilerini yönetti. Jennifer Lopez, Owen Wilson, Sarah Silverman ve Maluma'nın başrollerini paylaştığı Universal Pictures romantik komedisi “Marry Me” adlı son projesi Şubat 2021'de başlayacak. Coiro ve Gao’nun birleşik komedi olayları ve Jennifer'ın gün geçtikçe avukat olarak çalıştığı gerçeği göz önüne alındığında, "She-Hulk" Marvel Studios'a müthiş bir hukuk draması için mükemmel bir alan sağlayabilir gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top