Hesabım
    Jim Carrey, Gelecek Sezon ‘Saturday Night Live’da Joe Biden'ı Canlandıracak

    Amerika seçimleri yaklaşırken, Carrey'den hiciv dolu bir performans gelecek

    "Saturday Night Live", Jim Carrey'e Demokrat Başkan Adayı ve eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı canlandırması için özel bir bölüm hazırladı ve gösteri, geleneksel olarak dizinin en etkili dönemlerinden biri olan "Seçim Günü" yaklaşırken, olaya hicivli bir dokunuş katmaya hazırlanıyor. Carrey, iyice ısındığı TV dünyasına, en etkili olduğu komedi tarzıyla yeni bir bakış getirecek. 

    Eski “SNL” oyuncu kadrosu üyesi Jason Sudeikis, geçtiğimiz sezonlarda Biden'ın hoş, yüksek sesle konuşan bir versiyonunu oynadı ve Woody Harelson, kısa süre önce Demokratlar'ın birincil tartışmalarını abarttığı için Biden görevlerini üstlendi. NBC, programın art arda beş yayınının başlangıcı olacak “Saturday Night Live”ın 46. sezonunun ilk bölümünü 3 Ekim'de yayınlamayı planlıyor. Gösteri, önümüzdeki sezon için Rockefeller Center'da sınırlı bir stüdyo içi izleyici kitlesiyle çekilecek ve güvenlik endişelerini yakından takip etmek için yetkililerle birlikte çalışılacak. 

    Aktör ve komedyen Lauren Holt, komedyen ve yazar Punkie Johnson ve 43. sezondan bu yana "SNL"de kadrolu yazarlık yapan bir stand-up çizgi romancısı olan Andrew Dismukes, 3 Ekim'de başlaması planlanan şovun 46. sezonunun kadrosuna katılacak. Holt, Los Angeles'taki Upright Citizens Brigade tiyatrosunda bir ev sanatçısıydı ve bağımsız web dizisi “The Filth" ve kısa film “Parent Teacher Conference”ta rol aldı. Johnson’ın son çalışmaları arasında ise “Space Force”, “Corporate”, “Adam Ruins Everything” ve “Bill Burr Presents: The Ringers” bulunmaktadır. Dismukes, Just for Laughs Festivali'nde 2017 New Faces Showcase için seçildi ve Comedy Central’ın Colossal ClusterFest ve New York Comedy Festival gibi diğer festivallerinde performans sergiledi.

    Jim Carrey, son olarak "Kidding" adlı dizide karşımıza çıktı ve iki sezon boyunca yapımda yer aldı. Sinema tarafında ise "True Crimes", "The Bad Batch" ve "Dumb and Dumber To", rol aldığı son yapımlar olarak kayırlara geçti.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top