Hesabım
    Tatiana Maslany, Disney Plus Dizisi ‘She-Hulk’un Başrolünde!

    Dizinin yönetmenliğini Kat Coiro yapacak.

    Tatiana Maslany, Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizisi "She-Hulk"un başrolünü oynamak için anlaşmaya yakın. Dizi, kendisinden kan nakli aldıktan sonra Hulk güçlerini devralan Bruce Banner'ın kuzeni avukat Jennifer Walters'ı (Maslany) anlatacak. Bununla birlikte, Bruce'un aksine Jennifer, kişiliğinin, zekasının ve duygusal kontrolünün çoğunu elinde tutabiliyor.

    Variety'nin haberine göre, Maslany'nin temsilcileri şimdilik yorum taleplerini reddetti. Maslany en çok 2013 - 2017 yılları arasında beş sezon süren BBC America dizisi “Orphan Black”teki başrolüyle tanınıyor. Maslany, şov sırasında, bir drama dizisindeki en iyi kadın oyuncu dalında üç Emmy ve bir Altın Küre adaylığı elde etti. 2016 yılındaki adaylığında Emmy'yi evine götürmeyi başardı. Son olarak HBO dizisi “Perry Mason”da rol aldı. Film tarafında ise “Stronger”, “Destroyer” ve “Pink” gibi projelerde yer aldı. 

    Bu haftanın başlarında Kat Coiro'nun "She-Hulk"a yönetmen ve yönetici yapımcı olarak katıldığı duyurulmuştu. Coiro, dizinin pilot ve ek bölümlerini yönetecek. Jessica Gao diziyi yazıp, baş yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor. Dizide yer alacak diğer oyuncular hakkında henüz bir gelişme bildirilmedi.

    "She-Hulk" Disney Plus'taki birkaç Marvel serisinden biridir ve diğerlerinin birçoğu Marvel Sinematik Evreni'nden yıldızlara yer veriyor. "Falcon and the Winter Soldier" ve "WandaVision" ilk olarak bu yılın sonlarında gösterime girecek, ardından 2021'in başlarında "Loki" gösterilecek. Marvel Studios ayrıca, "Hawkeye", "Ms. Marvel” ve “Moon Knight" adlı diziler için çalışmalarfa başladı ve TV dünyasında da yeni bir evren kuruluyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top