Hesabım
    Ridley Scott İmzalı 'Raised by Wolves’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    İlk sezonu devam eden diziye, HBO'dan ikinci sezon onayı çıktı

    Raised by Wolves” HBO Max'ten ikinci sezon onayını kaptı. Haber, drama dizisinin yayın hizmetinde prömiyer yapmasından iki hafta sonra gelmiş oldu. Aaron Guzikowski diziyi yarattı ve yapımcı olarak görev yapıyor. Ridley Scott, ilk iki bölümü yönetmenin yanı sıra, Scott Free Productions aracılığıyla yönetici yapımcılığını da üstlenerek televizyondaki ilk yönetmenliğini yaptı. David W. Zucker, Jordan Sheehan, Adam Kolbrenner ve Mark Huffam da yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor.

    HBO Max'in orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey; “Raised by Wolves'u düşündüğümde, sanatı düşünüyorum! Zorlayıcı bir hikaye oluşturmadaki, prodüksiyon tasarımındaki, özel efektler ve sinematografideki ve oyuncularımızın bu unutulmaz karakterleri tasvirlerindeki sanatı... Ve tabii ki Ridley Scott, Aaron Guzikowski ve bizim efsanevi eserimize eklenen olağanüstü ekibi. Listelerin zirvesindeki bu dizi, Ridley’in bilim-kurgu ve korku özelliklerini güzelce bir araya getiriyor. Hayranlarına bir süredir gördükleri en orijinal hikayelerden birini sunuyor. İkinci sezonda neler olacağını görmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

    Gösteri, gizemli bir gezegende insan çocukları yetiştirmekle görevli iki android üzerine odaklanıyor. Büyüyen insan kolonisi dini farklılıklarla parçalanma tehdidinde bulunurken, androidler insanların inançlarını kontrol etmenin hain ve zor bir iş olduğunu öğreniriyorlar. Geçtiğimiz ekim ayında HBO Max'e taşınmadan önce TNT'de dizi siparişi alan yapım, daha sonra HBO Max'e transfer oldu.

    Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya ShahIvy Wong ve Travis Fimmel dizinin başrollerini canlandıran isimler. İkinci sezon çalışmalarına başlandığını doğrulayan Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott, bir yandan The Last Duel filminin çekimleriyle meşgul durumda ve daha sonra, Alien'la Gladiator filmlerine devam çekeceği konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top