Hesabım
    Sky, ‘The New Pope’un Yapımcılarıyla Ortak Bir Hapishane Draması Geliştiriyor

    Suç dizisinin adı ‘The King’ olarak belirlendi

    Rai Uno Radiotelevisione Italiana

    Sky Italia, yerel olarak Müfettiş Montalbano dizisiyle tanınan İtalyan aktör Luca Zingaretti'nin başrolünü üstleneceği hapishane draması Il Re (The King)'yi sipariş etti. İtalyanca dizi, bir hapishane müdürü olan Bruno Testori'nin (Zingaretti) kendi kişisel adalet fikrini uyguladığı San Michele hapishanesinde yaşananlara odaklanacak.

    Hapishanenin dışında hayatı düzenli olmaktan uzak olan ama içerideyken mutlak lider olan Testori, krallığı beklenmedik bir şekilde tehdit altına girdiğinde, kendini hayatının en zorlu mücadelesinde savaşırken bulur. Yapım, her ikisi de Fremantle grubunun bir parçası olan, yerel üretim gücü ve kardeş şirket Wildside'la birlikte Lorenzo Mieli ve yeni şirketi The Apartment'in olacak. Mieli'nin kurucu ortağı olduğu Wildside, We Are Who We AreThe New Pope ve My Brilliant Friend gibi ses getiren şovlara imza attı.

    Sekiz bölümlük dizi, Stefano Bises, Peppe Fiore, Bernardo Pellegrini ve Davide Serino'nun senaryosundan Giuseppe Gagliardi tarafından yönetilecek. Çekimler bu yılın sonunda veya 2021'in başlarında Roma, Torino ve Trieste'de başlayacak. Fremantle ise uluslararası satışlarla ilgileniyor. Zingaretti projeyle ilgili şunları söyledi: “Bruno Testori asık suratlı, görkemli, sakın ve tartışmalı bir karakter, bir kral. Onu oynamak, hemen kabul ettiğim ve her sayfada gelişmeye devam ettiğini gördükçe büyüleyici bulduğum bir meydan okuma." dedi.

    The Apartment CEO'su Lorenzo Mieli, “Yeni bir diziye ve yeni bir karaktere hayat vermek her zaman önemli. Bunu Luca Zingaretti'nin baş kahramanı olarak yapmak, İtalyan dizilerinin manzarasında gerçekten önemli bir adım. Luca ve yazarlarla nihayet bugün bulunduğumuz yere, The King'e varmak yıllarımızı aldı ve şimdi, ilk İtalyan hapishane dramasını ve onun baş karakterini hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Tartışmalı iyi ve kötü kararına bağlı olduğu için ülke yasalarının hiçbirinin değerinin olmadığı bir hapishane müdürünü anlatıyoruz. Görünüşte güçlü olan, ancak aslında zahmetli bir karanlık tarafa sahip olan bir adam. The King, bir meydan okumadır ve tüm iyi diziler ve orijinal karakterler gibi amacı da izleyiciyi şoke etmek." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top