Hesabım
    Emmy Zaferi Kazanan "Succession", Yeni Sezon Çekimlerine Sonbaharda Başlayacak

    Succession'ın prodüksiyona dönüş tarihi belli oldu

    HBO'nun bu sonbaharda "Succession" dizisinin üçüncü sezonunu çekmeye başlamayı planladığı doğrulandı. Dizi, pazar akşamı drama kategorisi için en büyük ödülün yanı sıra senaryo (yaratıcısı Jesse Armstrong), yönetmenlik (Andrij Parekh) ve en iyi erkek oyuncu (Jeremy Strong) ödülleri de dahil olmak üzere dört ana kategoride Emmy kazandı ve toplamda yedi Emmy kazanmış oldu.

    “Succession”ın nisan ayında New York'ta üçüncü sezonunu çekmeye başlaması gerekiyordu ancak, Covid-19 nedeniyle prodüksiyon beklemeye alındı. Armstrong geçen ay Variety'e Noel'den önce çekime başlamayı umduğunu söyleyen bir röportaj verdi ve "Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini kim bilebilir, ama şu anda plan bu." dedi.

    "Succession”ın ilk iki sezonu, Avrupa'daki büyük oyuncu çekimlerinin yanı sıra, küresel medya devlerinden oluşan bir aileye yakışır şekilde genişleyen şirketleri de hikayeye kazandırdı. Dizi, Roy ailesi ve sonunda hanedan mega şirket Waystar Royco'ya kimin liderlik edeceği sorusu ve buna bağlı güç dinamikleri etrafında dönüyor.

    Jeremy Strong'a Emmy kazandıktan sonra tekrar Kendall Roy'u ne zaman oynayacağı sorulduğunda içtenlikle bilmediğini ama umutlu olduğunu dile getirdi ve “Sanırım bu sonbahar, kış, işler güvenli hale gelir gelmez başlamayı umuyoruz. Planların yapıldığını biliyorum ve kesinlikle geri dönmeye hazırım." dedi. Mayıs ayında oyuncu kadrosuyla yaptığı röportajda, Logan Roy'u canlandıran usta oyuncu Brian Cox, "Güvende olmalıyız, test edilmeliyiz, daha düşünmeye başlamadan önce bile iyi olmalıyız" dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top