Hesabım
    Apple TV Plus, Yayın Hayatının İlk Emmy Ödülü'ne Kavuştu

    Bu ödül, The Morning Show'daki performansıyla Billy Crudup'un oldu

    Apple TV Plus, yayın hayatına başladıktan sonra, pazar gecesi ilk Emmy Ödülü'nü kazandı ve Billy Crudup, bir drama dizisinde yer alan en iyi yardımcı erkek oyuncu oldu. Crudup, yayıncının amiral gemisi anlamındaki orijinal dizisi “The Morning Show”da TV yöneticisi Cory Ellison rolüyle bu ödüle ve övgülere uzandı.

    Crudup, ödülünü kabul ederken, "Bu rolü aldığım an, bunun büyük bir şans olduğunu biliyordum. Bu yüzden bu projede ve hayatımda yer alan herkese beni destekledikleri ve sevdikleri için teşekkür etmeye çalıştım. Bu yüzden, size teşekkür etmediysem, lütfen beni arayın. Bir destek yığını aldım ve inanılmaz derecede minnettarım." dedi.

    Crudup, "The Morning Show"da rolleri paylaştığı Mark Duplass ve HBO’nun "Succession" filminden üç oyuncu olan Nicholas BraunKieran Culkin ve Matthew Macfadyen dahil olmak üzere kategoride zorlu rakipleri geride bıraktı. Giancarlo Esposito ("Better Call Saul"), Bradley Whitford ("The Handmaid’s Tale") ve Jeffrey Wright ("Westworld") da bu kategoriye aday gösterildi.

    "The Morning Show", Primetime ve Creative Arts Emmy Ödülleri'nde yedi dalda adaylık kazanmıştı: Bir drama dizisinde en iyi konuk oyuncu (Martin Short), bir drama dizisinde en iyi başrol oyuncusu (Steve Carell), bir drama dizisinde en iyi başrol oyuncusu (Jennifer Aniston), bir drama dizisinde en iyi yardımcı oyuncu (Duplass), bir drama dizisinde en iyi yönetmenlik (Mimi Leder), yapım tasarımı ve ana başlık tasarımı. Apple tarafından dağıtılan ilk orijinal televizyon dizilerinden biri olan “The Morning Show”, 1 Kasım'da galasını yaptı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top