Hesabım
    Nick Frost ve Simon Pegg'in Komedi Dizisi "Truth Seekers" Canneseries Etkinliğinde!

    Merakla beklenen komedi, ilk çıkışını Canneseries etkinliğinde yapacak

    Uluslararası dizi festivali Canneseries'in sanat yönetmeni Albin Lewi, salı günü Paris'te düzenlenen etkinliğin üçüncü baskısında yer alacak dizileri açıkladı. 9-14 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleşecek festival, yıldız Jonathan Cohen'in katılımıyla “La Flamme”nin dünya prömiyeriyle başlayacak. Etkinlik, "Call My Agent"ın dördüncü sezonuyla kapanacak.

    Festival, Cannes'daki Palais des Festivals'te ve ilk kez çevrimiçi platform Canneseries Live'da gerçekleşecek. Yarışma bölümündeki dünya prömiyerleri arasında, Nick Frost, Simon Pegg, Nat Saunders ve James Serafinowicz tarafından yazılan, Frost ve Pegg'in başrol oynadığı doğaüstü komedi “Truth Seekers” ve Kyle MacLachlan'ın başrol oynadığı İkinci Dünya Savaşı draması “Atlantic Crossing” yer alıyor. MacLachlan, Başkan Franklin D. Roosevelt rolüyle yer alırken, Norveç'in Veliaht Prensesi Märtha rolünde “The Bridge'den” tanıdığımız Sofia Helin'i göreceğiz.

    Uluslararası prömiyerini yarışma dışı yapan, Marc Maurino'nun yarattığı, Laurence Fishburne, Emmy ödülünü kazanan Jasmine Cephas Jones ve Emmy adayı Stephan James'in oynadığı “#Freerayshawn” da festivalde yer alacak. Etkinlikte, “Transparent” ve “American Crime Story” dizilerinde yer alan aktör Judith Light, Variety Icon Ödülü'nü, “Normal People” yıldızı Daisy Edgar-Jones ise Madame Figaro Yükselen Yıldız Ödülü'nü alacak.

    Festivalde ayrıca Rendez-Vous etiketi altında bir söyleşi programı da sunulacak. Konuşmacılar arasında “#Freerayshawn” yönetmeni Seith Mann ve oyuncu Jasmine Cephas Jones, “The Comey Rule” senaristi ve yaratıcısı Billy Ray ve aktör Jeff Daniels, “Sex and the City” yaratıcısı olan ve şu anda “Emily in Paris” üzerine çalışan Darren Star, “The Walking Dead”in yürütücü yapımcısı Gale Anne Hurd, “Dark”ın yaratıcıları Jantje Friese ve Baran Bo Odar, “Chernobyl”in oyuncusu Jared Harris, “Call My Agent” oyuncuları Sigourney Weaver ve Camille Cottin ve "Twin Peaks", "Portlandia" dizilerinin yıldızı Kyle MacLachlan yer alacak..

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top