Hesabım
    ‘Power Book II: Ghost’, İkinci Sezon Onayı Aldı!

    Power'ın ilk spin-off dizisi Ghost, Starz'dan yeni sezon onayını kaptı

    "Power" evreni genişlemeye devam ediyor. Starz, çok sayıda planlanan “Power” yan ürünlerinin ilki olan “Power Book II: Ghost”u ikinci sezon için yeniledi. Onay haberi, ilk sezonun sadece üçü bölümü yayınlanmışken ve dizinin galasının üzerinden sadece iki haftadan biraz fazla bir süre sonra geçmişken geldi.

    Tarık St. Patrick (Michael Rainey Jr.) yeni bir dünya düzeniyle boğuşurken, dizi, orijinal hikayedeki olaylardan kısa bir süre sonrasında geçiyor. Babası James "Ghost" St. Patrick öldü ve annesi Tasha (Naturi Naughton), tetiği Tarik çekmesine rağmen cinayetle suçlanıyor. Starz'a göre, "Power Book II: Ghost" prömiyeri, ilk haftasında 7,5 milyon çoklu platform görüntüleme elde ederek, kanal tarihinin en çok izlenen yeni dizisi oldu. Starz adına yapılan açıklamada; "Ghost"un çıkış noktasındaki başarısı, Courtney’nin hikaye anlatımının kalitesine, "Power" serisinin gücüne ve inanılmaz hayranlarımızın sadakatine bir övgüdür. Courtney, Curtis ve ekiplerinin 'Power' evrenini yaratmada başardıkları şey olağanüstülükten başka bir şey değil. İzleyicilerle "Power" yolculuğuna devam edebilmek bir ayrıcalık ve önümüzdeki sezonlar için heyecan verici yeni yollarla bu dünyanın daha derinlerine inmeyi dört gözle bekliyoruz." sözlerine yer verildi.

    “Power Book II: Ghost”un ilk sezonu, Covid-19 üretim zorlukları nedeniyle iki bölüm halinde yayınlanıyor. Sezon ortası finali 4 Ekim olarak belirlendi ve kaynaklar, planın, dizinin geri kalan beş bölümünü bu yıl çekmek olduğunu söylüyor. İkinci sezonda Tarık’ın Tejada ailesiyle olan yolculuğu daha da karmaşıklaşacak ve oldukça tehlikeli bir hale gelecek.

    Dizi, Lionsgate Television'dan geliyor ve yürütücü yapımcılar arasında Mark Canton, Chris Selak, Danielle De Jesus, Shana Stein ve Bart Wenrich yer alıyor. "Power" evreninin geleceğine daha yakından bakan Starz, 90'larda ve "Power" karakteri Kanan Stark'ın ilk yıllarında geçen "Power Book III: Raising Kanan"ı çoktan sipariş etti. Rashad Tate'in (ilk seride Larenz Tate) siyasi güç arayışını izleyen “Power Book IV: Influence” ve New York'tan ayrıldıktan sonra Ghost’un suç ortağı Tommy Egan’ın Joseph Sikora’yı canlandırdığı “Power Book V: Force” önümüzdeki yıllarda karşımıza çıkacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top