Hesabım
    Netflix'in Merakla Beklenen Korkusu "The Haunting of Bly Manor"dan Yeni Fragman

    Korku antolojisinin ikinci sezonundan yeni fragman yayında!

    Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve büyük beğeni toplayan The Haunting of Hill House'un bir devamı olacağı ve her sezon başka konuya ev sahipliği yapacak bir antoloji olacağı açıklanmıştı. Aynı ekip, antolojik serinin ikincisi olan The Haunting of Bly Manor'ı bitirdi ve geri sayım başladı. Geçtiğimiz ayın sonunda kısa bir fragmanı yayınlanan dizi için şimdi, uzun ve heyecan verici bir fragman yayınlandı. Dizinin prömiyer tarihi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de 9 Ekim 2020 olarak açıklandı.

    2018 yılında olduğu gibi bu yılda da Mike Flanagan liderliğindeki ekip, pandemi koşullarına rağmen diziyi bitirmeyi başardı. Hatta bir dönem dizinin ertelenebileceği konuşulmuş ama Flanagan bunu yalanlayarak müjdeyi vermişti. Her sezon başka bir perili ev hikayesiyle karşımıza çıkacak olan antoloji serisi için yeni sezon siparişi yılın başlarında verildi. Fragmana baktığımızda, ilk sezondan daha ürkütücü bir ikinci sezon izleyicileri bekliyor.

    Yeni sezonda, iki yetim çocuğa bakıcılık yapan mürebbiye ve onların kaldığı perili bir evin hikayesi karşımıza çıkacak. Tahmin edileceği üzere, doğaüstü olaylar peşlerini bırakmayacak. Senaryo, Henry James'in The Turn of the Screw adlı romanından uyarlandı. İlk sezonda kadroda bulunan Victoria PedrettiOliver Jackson-CohenHenry Thomas ve Kate Siegel The Haunting of Bly Manor'ın kadrosunda da yer alırken, T'Nia MillerRahul Kohli ve Amelia Eve yeni yüzler olarak göze çarpıyor. 

    Antoloji serisi üçüncü sezonuyla devam edecek ama zaman ya da konu hakkında henüz bir resmi açıklama yok. Dizinin ilk sezonda hayran bırakan görsel yetkinliği de bu sezon bütçenin artmasıyla daha ön planda olacak gibi duruyor. The Haunting of Bly Manor, 9 Ekim 2020 tarihinde Netflix'te yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top