Hesabım
    ‘Family Guy’ ve ‘Bob’s Burgers’, İkişer Sezon Daha Devam Edecek

    Fox, her iki diziye de iki sezon daha devam dedi.

    Fox, çok sevilen ve uzun soluklu bir yayın hayatı geçiren yetişkin animasyonları "Family Guy" ve "Bob's Burgers" için iki sezonluk yenileme onayı verdi. Yenilemeler sonucunda, "Family Guy" 20 sezonu geride bırakmış olacak ve bu anlamda yer alan az sayıdaki dizi arasına katılacak. "Bob's Burgers" ise 13. sezonuna ulaşacak. 

    Fox Entertainment Eğlence Başkanı Michael Thorn, "'Family Guy" ve "Bob’s Burgers" ağımızın başarısının temel direkleridir. Türü yeni zirvelere taşıyarak, pop kültürü anlamlı yollarla yönlendirerek, animasyonları tüm televizyondaki en güçlü program bloklarından biri haline getirmenin temelini attılar. Bu iki sezonluk yenilemelerin her ikisi de, animasyona olan bağlılığımızı bir kez daha doğruluyor." dedi.  

    Fox, kanalın temel taşı olan "The Simpsons"ı içeren animasyon programını son zamanlarda ikiye katladı. Bu gösteri de geçen yıl iki sezon daha yenilendi. Fox, şirket içi animasyon stüdyosu olarak hizmet vermek için geçen yıl Bento Box Entertainment adlı animasyon evini satın aldı. Bento Box, "Bob’s Burgers"ın animasyonunu sağlıyor ama dizi hala 20th Television tarafından üretiliyor. Diğer Fox animasyon programları arasında "Duncanville", "The Great North", "Bless the Harts" ve yakında çıkacak olan "Housebroken" dizisi yer alıyor.

    "Bob’s Burgers", Loren Bouchard ve Jim Dauterive tarafından oluşturuldu ve baş yapımcılığını da aynı ikili üstleniyor. Nora Smith, Dan Fybel, Rich Rinaldi, Greg Thompson ve Jon Schroeder da yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor. Bouchard ve Smith, önümüzdeki sezonun başrol oyuncuları. Seth MacFarlane, "Family Guy"ın yaratıcısı ve baş yapımcısı. Rich Appel ve Alec Sulkin yönetici yapımcı ve şovmen olarak görev yaparken, Steve Callaghan, Tom Devanney, Danny Smith, Kara Vallow, Mark Hentemann ve Patrick Meighan yönetici yapımcılar. Her iki şov da 20th Television tarafından çekiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top