Hesabım
    ‘This Is Us’ın Beşinci Sezonunun Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    NBC, hayranlara müjdeli haberi verdi!

    NBC’nin lider drama dizisi “This Is Us”ın beşinci sezonu beklenenden daha erken ilerliyor. Yeni sezon, 27 Ekim Salı günü prömiyerini yapacak. Dizi için ilk plan 11 Kasım'da prömiyer yapmaktı ve NBC, geçen ay bu tarihi duyurmuştu. "This Is Us" ve diğer birkaç şovun daha sonraki prömiyer tarihleri, Koronavirüs salgınının neden olduğu set kesintilerinden kaynaklanıyordu.

    Yeni tarih, zaten güçlü bir yapım olan This Is Us'ı daha da yukarılara taşıyabilir. Zira, yüksek profilli sonbahar dizilerinin çoğu yayın tarihlerini kasım ayı sonrasın attılar ve şimdilik, meydan This Is Us'a kalmış oldu. Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin HartleyChris Sullivan ve Susan Kelechi Watson'ı birkaç nesil boyunca Pearson ailesinin üyeleri olarak “This Is Us”ta izledik. Sevilen aile draması, en iyi drama dizisi için üç kez adaylık kazandı ve son sezon, beş dalda Emmy ödülüne aday gösterildi.

    Beşinci sezon duyurusu, aktör Ron Cephas Jones’un geçen hafta Emmy ödülünü, bir drama dizisindeki en iyi konuk oyuncu olarak kazanmasının hemen ardından geldi. Bu onun şovdaki çalışmaları için ikinci Emmy ödülü anlamına geliyor. Prodüksiyon kesintileri nedeniyle, NBC’nin senaryolu orijinallerinin çoğu beklenen çıkış tarihlerini ertelendi. Bu diziler arasında “Law & Order: SVU”, “The Blacklist”, “Chicago Fire”, “Chicago Med” ve “Chicago P.D.” yer alıyor.

    Ekim ayında izleme şansı elde edeceğimiz diziler arasında ise “Connecting,” “Ellen’s Game of Games,” “The Voice” ve “Superstore” var. Dan Fogelman, Isaac Aptaker, Elizabeth Berger, John Requa, Glenn Ficarra, Ken Olin, Charlie Gogolak ve Jess Rosenthal, "This Is Us" fdizisinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Dizinin prodüksiyonunu 20th Century Fox Television yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top