Hesabım
    "Chicago Med" Dizisinin Çekimleri Pozitif Covid-19 Testleri Nedeniyle Durduruldu

    Sete geri dönen yapımlardan pozitif test sonuçları gelmeye başladı

    "Chicago Med", pozitif Covid-19 testleri nedeniyle prodüksiyonu askıya almak zorunda kalan son dizi oldu. Kaynaklar, bir ekip üyesinin pozitif test sonucu verdiğini doğruladı ve set bu sabah durduruldu. Dizi, şimdi önlem olarak iki hafta boyunca çekimlere ara verecek. Pozitif sonuç hızlı bir testle alındı ​​ve pozitif çıkan kişi, üretim bilgisi olan bir yöneticiye göre hemen evine gönderildi.

    Temaslı izleme ve diğer Covid yönergeleri, testin sonuçlanmasından sonra hızlıca gerçekleştirildi. Pozitif test sonucu alan kişi, diğer oyunculara ve ekip üyelerine çok yakın olduğu bilinen bir roldeydi, dolayısıyla prodüksiyon askıya alma kararı kaçınılmaz oldu. "Chicago Med", altıncı sezonuna giriyor ve NBC, bir ertleme olmazsa 11 Kasım'da prömiyerini yapacak.

    "Chicago" yoldaşları "Chicago Fire" ve "Chicago P.D."nin hemen öncesinde gelen bu zorunlu zaman aralığı, her iki dizinin de kanala teslim sürelerini geciktirebilir. Duraklama haberi, ABC'nin hukuk dizisi “For Life”ın setteki çelişkili Koronavirüs test sonuçları nedeniyle çekimleri durdurmak zorunda kalmasından sadece iki hafta sonra geldi. Bu özel durumda, sete dahil olan birden fazla kişi önce Covid-19 için pozitif test sonucu aldı, ardından yapılan testlerde negatif elde etti. Nicholas Pinnock liderliğindeki serinin çekimleri, 14 gün boyunca mola verdi ve şu an bekleme durumunda.

    Haziran ayında da CBS dizisi "The Bold and the Beautiful", birkaç yanlış pozitif sonuç nedeniyle seti durdurma kararı almıştı. Dizi, gereken büyük hacimli testlere uyum sağlamak için Covid-19 test kapasitelerini yükseltmek zorunda kaldı. Sektör ayakta durmaya ve üretmeye devam etmeye çalışıyor ama uzunca bir süre bu tarz haberleri duymaya maalesef devam edeceğiz gibi duruyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top