Hesabım
    Iman Vellani, Disney Serisi ‘Ms. Marvel’ın Başrolünde!

    Disney'in Marvel Evreni gün geçtikçe genişliyor

    Disney Plus’ın "Ms. Marvel” serisi için başrol belirlendi. Yeni oyuncu Iman Vellani, Ms. Marvel, yani Pakistanlı-Amerikalı Kamala Khan'ı oynaması için seçildi. Oynayacağı karakter, Jersey City, New Jersey'de yaşayan ve Captain Marvel gibi süper kahramanların özelliklerine sahip olan 16 yaşındaki Müslüman bir genç olacak.

    Marvel'e göre, şekil ve boyut değiştirme konusunda insanlık dışı bir yeteneğe sahip ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için her güçlü karakter gibi idealist bir bakışa sahip. Disney Plus ve Marvel, oyuncu kadrosu hakkında yorum yapmayı reddetti. Vellani haberleri, dizinin yönetmen kadrosunu oluşturmasından iki haftadan kısa bir süre sonra gelmiş oldu.

    "Ms. Marvel”ın çeşitli bölümlerini yönetmek için Bad Boys for Life ikilisi Adil El Arbi ve Bilall Fallah'ın yanı sıra Oscar ödüllü Sharmeen Obaid-Chinoy ve Meera Menon'la anlaşma sağlandı. Karakter, ilk olarak 2012'de çizgi roman dizisinde yer aldı ve gösteriye de yazar Bisha K. Ali öncülük ediyor. Ms. Marvel, Disney Plus'ta geliştirme ve prodüksiyon aşamalarında yer alan Marvel serilerinden sadece biri.

    Geçen hafta, Samuel L. Jackson'ın Nick Fury'nin ikonik rolünü yeni bir dizi için tekrar canlandıracağı bildirildi. Ufukta çok daha yakın olan "WandaVision", bu yılın ilerleyen aylarında platform üzerinde yer alacak. "The Falcon and Winter Soldier" ve "Loki" ise 2021'de yayınlanacak. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Tatiana Maslany'nin "She-Hulk" dizisinde başrol oynayacağı da açıklandı. Disney Plus seçenek listesindeki diğer Marvel şovları arasında "Hawkeye" ve "Moon Knight" bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top