Hesabım
    Barry Jenkins Dizisi "The Undergorund Railroad"dan Yeni Detaylar!

    Dizi, bir özgürlük mücadelesini anlatacak!

    Barry Jenkins'in yönettiği The Underground Railroad'un TV uyarlamasından ilk detaylar yayınlandı. Mini dizi, Jenkins tarafından yazılan ve yönetilen on bir bölümden oluşacak. Serinin prodüksiyonu Koronavirüs salgını nedeniyle araya girmek zorunda kaldığında dizi neredeyse bitmişti ve kalan iş için kısa süre önce yeniden sete girildi.

    Colson Whitehead'in beğeni toplayan romanına dayanan seri, Underground Railroad'un trenlerin, kondüktörlerin ve mühendislerin bulunduğu gerçek bir metro sistemi olduğu alternatif bir tarihte geçiyor. Gerçek "Yeraltı Demiryolu", 1800'lerin ortalarında kaçak kölelere yardım eden kölelik karşıtlarından, rotalardan ve güvenli evlerden oluşan bir ağı oluşturuyordu. Hikaye, Georigia üzerinde çalıştığı tarladan kaçıp başka bir köle olan Caesar (Aaron Pierre) eşliğinde Yeraltı Demiryolu'na kaçmaya çalışan Cora'yı (Soo Mbedu) izliyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Chase W. DillonJoel Edgerton ve William Jackson Harper yer alıyor.

    İlk olarak Amazon Studios tarafından yayınlanan görüntüler, dizinin çeşitli noktalarında güzelce aydınlatılmış görüntüleri aktarmıştı. Amazon Studios, bir tweet'te Jenkins'e teşekkür etti ve birkaç yeni görseli paylaştı. Dizinin görüntü yönetmeni, daha önce Jenkins'le If Beale Street Could Talk ve Moonlight'ta çalışan James Laxton. Jenkins'in çalışmaları son birkaç yıldır iyi karşılandı, bu yüzden dört gözle bekleniyor. Dear White People'ın bir bölümünü yönettiği televizyondaki son işini,den hemen sonra, yönetmenlik tarzı benzersiz ama aynı zamanda dokunaklı ve hassas ilerledi. Stephen Soderbergh, Jenkins'in The Knick'in üçüncü sezonuna dahil olacağını da açıkladı. Görünüşe bakılırsa Jenkins, televizyon ortamına iyice ısınıyor gibi duruyor.

    The Underground Railroad, Jenkins tarafından yazılan ve yönetilen on bir bölümün tamamına sahip olacağından, eserin kalitesini ve sanatını tasvir edecek bir auteur projesi olacak. Çoğunlukla yeni yüzlerden oluşan bir oyuncu kadrosu var. Jenkins, daha sonra Disney için The Lion King'in devam filmini yönetmek için çalışmalara başlayacak. The Underground Railroad'un için çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top