Hesabım
    Christian Slater, Zack Snyder’in Animasyon Serisi ‘Army of the Dead’in Kadrosunda

    Netflix dizisinin oyuncu kadrosuna Joe Manganiello da dahil oldu

    Zack Snyder’ın "Army of the Dead"i çok daha büyük hale geliyor. "Justice League"in yönetmeni, 2021 zombi soygunu filminin bir ön hikayesi olarak hizmet verecek anime dizisi olan "Army of the Dead: Lost Vegas"ın kadrosuna 11 yeni oyuncu ekledi. Kadroya katılan en büyük isimlerden biri, "Mr. Robot”un yıldızlarından biri olan Christian Slater oldu.

    Kadroya dahil olan bir başka önemli isim, Snyder'la “Justice League”de birlikte çalışan Joe Manganiello. Başarılı oyuncu bir post-kredi sahnesinde Deathstroke olarak görünmüştü. Bir prequel özelliğiyle birlikte duyurulan anime dizisi, Scott (Dave Bautista) ve kurtarma ekibinin Vegas'ın ilk düşüşü sırasında zombi salgınının gizemli kaynağıyla yüzleşirken oluşan hikayesini anlatıyor.

    Harry Lennix (“The Blacklist”), Anya Chalotra (“The Witcher”), Ross Butler (“13 Reasons Why”), Vanessa Hudgens (“High School Musical”), Jena Malone (“Antebellum”), Yetide Badaki (“American Gods”), Christina Wren (“Man of Steel”), Monica Barbaro (“The Good Cop”) ve Nolan North (“Star Trek: Lower Decks”) zombi savaşına katılan diğer isimler olarak göze çarpıyor. 

    Daha önce, Dave Bautista, Ana De La Reguera, Tig NotaroOmari Hardwick ve Ella Purnell'in anime dizisindeki uzun metrajlı rollerini yeniden canlandıracağı duyurulmuştu. Dizi, Jay Olivia ve Shay Hatten'la birlikte The Stone Quarry'den Snyder, Deborah Snyder ve Wesley Coller tarafından yürütülecek. Snyder şu anda, HBO Max'in 2021'de piyasaya sürdüğü “Justice League”in ünlü “Snyder Cut”ı üzerinde çalışıyor. “Army of the Dead” serisinin ilk filmi, Ludwig Dieter karakteri üzerinden Matthias Schweighöfer tarafından yönetilecek ve başrolde olacak. Snyder, anime serisinin iki bölümünü yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top