Hesabım
    ‘F Is for Family’, Beşinci ve Final Sezonu Onayı Aldı

    Netflix, yetişkin animasyon serisine bir sezon daha "devam" dedi.

    "F Is For Family" resmi olarak yeni sezon onayı ve bitiş tarihini aynı anda aldı. Netflix, beşinci ve son sezon için animasyon serisine onay verdiğini duyurdu. Dizi, Bill Burr ve Michael Price tarafından yaratıldı. Hikayenin odağında 1970'lerde yaşayan İrlandalı-Amerikan bir klan olan Murphy ailesinin yaşadıkları yer alıyor. 

    Beşinci sezonun 2021'de prömiyer yapması planlanıyor. Şovun ilk sezondan itibaren sadık olan geniş bir hayran kitlesi var. Bill Burr, "Vince Vaughn, Peter Billingsley Victoria Vaughn, Ted Sarandos ve bu gösteriyi gerçekleştiren tüm inanılmaz yazarlar, sanatçılar, editörler ve müzisyenlere teşekkürler. Gemi Kaptanına özel teşekkürler: Harika Mike Price! Hepinizi seviyorum çocuklar!" açıklamasında bulundu. Burr, aynı zamanda aile reisi Frank'i seslendirirken, Laura Dern, Justin Long, Debi Derryberry, Haley Reinhart ve Sam Rockwell de dizide seslendirme yapan oyuncular arasındaydı.

    Yaratıcı ve yönetici yapımcı Michael Price, “Harika Bill Burr, Vince Vaughn ve muhteşem oyuncu kadromuz, yazarlarımız, yapımcılarımız ve ekibimizle bu şov üzerinde çalışmak hayatımın en büyük neşesi oldu ve Murphy'lerle bir sezon daha yapacağımız için çok heyecanlıyım. Netflix, Gaumont ve Wild West'teki bu stresli, küstah ve sevgi dolu aileyi dünyayla paylaşmamıza izin veren herkese sonsuza kadar minnettar olacağım.” dedi.

    "F Is For Family", 2015 yılında prömiyerini yaptı ve Netflix için Wild West Productions ve Gaumont tarafından üretildi. Vince Vaughn ise “Mike ve Bill gibi hayranlık duyduğum ve saygı duyduğum iki kişinin böyle bir şey yarattığını ve sıfırdan inşa ettiğini görmek çok güzeldi. Bunun bir parçası olmak çok eğlenceliydi ve son sezonda vizyonlarını desteklemeye devam etmeyi dört gözle bekliyorum. Ted Sarandos'a ve tüm Netflix ekibine bu harika yolculukta bu kadar destekleyici oldukları için çok teşekkürler." diye ekledi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top