Hesabım
    The Walking Dead, Merakla Beklenen Yeni Bölümüyle FX Ekranlarında!

    The Walking Dead, 5 Ekim Pazartesi günü geri dönüyor!

    Yayın hayatına başladığından beri, beğeniyle izlenen ve geniş izleyici kitlesini sürekli artıran zombi dizisi “The Walking Dead”, daha önce Koronavirüs nedeniyle yarım kalan 10. sezonunun heyecanla beklenen yeni bölümüyle Amerika gösteriminin ertesi günü, 5 Ekim Pazartesi tarihinde, 21.30’da Türkiye'de ilk kez ve sadece FX’te!

    Korku, gerilim ve mücadelenin bir arada olduğu ve ekranın en uzun soluklu dizilerinden olan The Walking dead, evrenini genişletmeye de devam ediyor. Dizi hakkında iki dizi ve bir film projesi için hazırlıklar başladı. Projeler bir yandan devam ederken, orijinal dizi de kaldığı yerden devam edecek. Yarım kalan 10. sezonun son 6 bölümünü de yayınlayacak oln FX, 5 Ekim yayınından sonra bölümleri her hafta izleyicilerle buluşturmaya ara vermeden devam edecek. 

    Fenomen dizinin aynı zamanda ilk gösteriminin 10. yılının kutladığı ekim ayında, The Walking Dead hayranları Türkiye’de ve dünyada sosyal medya paylaşımlar yapmaya başladı bile. Bu kutlama, sezonun kalanıyla daha da anlam kazanacak ve onay alan yeni sezon hazırlıkları da hız kesmeden başlayacak. Dizi, büyük ihtimalle 11. sezonuyla birlikte yayın hayatına veda edecek.

    “The Walking Dead”, 5 Ekim Pazartesi günü saat 21.30’da yeni bölümüyle, Amerika yayınından 1 gün sonra Türkçe dublajlı ya da Türkçe alt yazı seçeneğiyle sadece FX ekranlarında olacak. Heyecanla beklenen yabancı dizi ve animasyonların Türkiye’deki adresi olan FX kanalı, D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ ve VodafoneTV platformlarından izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top