Hesabım
    İskandinav Dizisi "Two Sisters"tan İlk Detaylar

    Roman uyarlaması için NENT Group'tan tam sezon siparişi geldi

    Dagensmedia

    İskandinav bölgesinin lider yayın şirketi olan NENT Group, İsveç'in yüksek profilli medya kişilikleri Hannah Widell ve Amanda Schulman'ın en çok satan romanlarına dayanan bir dizi olan "Two Sisters"i sipariş etti. “Millennium” ve “Wallander”ın arkasındaki yapım şirketi Yellow Bird, sekiz bölümlük gösterinin yapımcılığını üstleniyor.

    "Two Sisters", 2021'de Nordik ve Baltık bölgelerinde NENT Group’un Viaplay yayın hizmetinde özel olarak prömiyer yapacak. "Two Sisters" ("Två systrar") Julia Lindström ("Hjerteslag") tarafından yaratıldı ve yönetiliyor. Dizinin yazarı ise Amy Black Ndiaye (Wisting ') olacak. Yapımcılığını Alexia Wennberg, Cecilia Forsberg ve Georgie Mathew'un üstlendiği serinin çekimleri bu hafta Stockholm'de başladı. "Two Sisters", kariyer basamaklarını tırmanan, aşık olan ve büyüdüklerini fark eden genç Stockholm'lü kardeşler Alicia ve Vanessa'nın farklı yaşamlarını araştırıyor. 

    NENT Group Baş İçerik Sorumlusu Filippa Wallestam, "200.000'den fazla Instagram takipçisi ve 400 podcast bölümü, Hannah Widell ve Amanda Schulman'ın inanılmaz erişimini gösteriyor ve Viaplay’in hit romanlarının öncü uyarlamasına büyük ilgi bekliyoruz. "Two Sisters", sevdiklerimizden ne kadar sorumlu olduğumuzu sorarken ışığı ve karanlığı harmanlıyor. Bu, İskandinav bölgesinin en yetenekli kadın yaratıcılarından bazıları tarafından hem kamera önünde hem de arkasında anlatılan keskin bir hikaye."dedi

    Widell, "Alicia ve Vanessa kalbimize çok yakın iki karakter ve birinci sayfayı yazdığımızdan beri aşklarını ve mücadelelerini ekranda canlandırmak için sabırsızlanıyoruz," dedi. NENT Group’un yakın zamanda duyurulan orijinallerin listesinde “Thunder in My Heart”, “Furia”, “Close to Me”, “Try Hard” ve “Max Anger” gibi yapımlar bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top