Hesabım
    "Marvelous Mrs. Maisel"ın Dördüncü Sezon Çekimleri Ocak 2021'de Başlayacak

    Ekip, ödüllü dizi için ocak ayında sete girecek

    Amazon Prime'ın ödüllü dizisi The Marvelous Mrs. Maisel'ın dördüncü sezonunun prodüksiyonuna Ocak 2021'de başlanması planlanıyor. Mrs. Maisel, Mart 2017'de Prime Video'da çıkış yapan bir dönem komedi-drama dizisi. Şovun başrolünde Rachel Brosnahan yer alıyor ve Miriam "Midge" Maisel rolünü üstleniyor.

    1960'ların başında kocasından ayrıldıktan sonra New York'ta stand-up komedi alanında yeni bir kariyer bulan ev hanımının hikayesinin anlatıldığı Emmy ödüllü şov, ezici popülaritesi nedeniyle Aralık 2019'da dördüncü sezon için yenilenmişti ama Koronavirüs salgını nedeniyle prodüksiyon planlanan programa göre başlayamadı.

    Şovun yaratıcısı Amy Sherman-Palladino, geçtiğimiz günlerde Woodstock Film Festivali sanal panelinde (TV Line aracılığıyla) The Marvelous Mrs. Maisel dördüncü sezonun çekimlerine 7 Ocak 2021'de başlayacaklarını doğruladı. Sherman-Palladino'ya göre şov, halihazırda üretim öncesi aşamada, yani kostüm donanımları gerçekleşiyor ve setler de geliştirme aşamasında. Mrs. Maisel yaratıcı ekibi ise senaryo yazımını çoktan bitirdi. Aralık ayına kadar, okuma provalarına dahil olan tüm yıldızlar ön hazırlıklarını bitirecek. Ardından çekimler ocak ayında başlayacak.

    Bu keşif, daha önce görülmemiş koşullar göz önüne alındığında, The Marvelous Mrs. Maisel'ın dördüncü sezonunun kaderi hakkında endişelenen hayranların derin bir nefes almasını sağlayacak. Mrs. Maisel'in önceki sezonu tartışmalı olarak bazı düşük notlar almıştı ama pandemi, dizinin yaratıcı ekibinin senaryolar üzerinde daha fazla çalışmasına zaman tanıdı ve bu durum, 4. sezon konusunda beklentileri yükseltti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top