Hesabım
    Stranger Things'in Dördüncü Sezon Çekimleri Yeniden Başladı

    Merakla beklenen ödüllü dizinin prodüksiyonu kaldığı yerden devam ediyor

    Son yılların en sevilen fantastik dizilerinden olan Stranger Things, mart ayında, devam eden küresel sağlık krizi nedeniyle prodüksiyon programını askıya alan ve prodüksiyonu durduran birçok projeden biri olmuştu. Netflix'in iddialı dizisi Stranger Things'in dördüncü sezonu çekiliyordu ve ara vermek zorunda kaldı. Şimdi, müjdeli haber geldi ve çekimlerin kaldığı yerden devam ettiği resmen açıklandı.

    Twitter'da bir paylaşım yapan Netflix, bir klaket tahtası ve bir saatin bulanıklaştırılmış şifreli bir görüntüsünü yayınladı ve "bu arada baş aşağı..." yazan bir metinle son sezonun şifreli bir kamera arkası bildirimini yayınladı. Konu hakkında çok fazla ayrıntı bilmiyor olsak da, dördüncü sezonun, oyuncu David Harbour'un oynadığı, üçüncü sezon finalinde "ölümünün" ardından bir Rus hapishanesine kapatılan Jim Hopper'ın kaderine daha fazla odaklanacağını biliyoruz. Bu olay, yakın zamanda Lord of the Rings serisindeki  Gandalf'ın dirilişiyle karşılaştırıldı.

    Son sezonun çekimleri henüz yeni başlamış olsa da, Stranger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer daha önce bilimkurgu korku serisinin önümüzdeki dördüncü sezonunun ötesinde devam edeceğini ve sonunun planlandığını doğruladılar. Ross Duffer, "Dördüncü sezon son olmayacak. Sonun ne olduğunu biliyoruz ve ne zaman olduğunu biliyoruz. Pandemi bize ileriye bakmamız ve gösteri için en iyi olanı bulmamız için zaman verdi. Bunu doldurmaya başlamak, bize bu hikayeyi ne kadar süreyle anlatmamız gerektiğine dair daha iyi bir fikir verdi." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top