Hesabım
    ‘Glow’un Dördüncü ve Final Sezonu Pandemi Nedeniyle İptal Edildi

    Daha önce onay alan dördüncü sezon için iptal kararı geldi

    "Glow", Netflix'te daha önce planlandığı gibi ilerlemeyecek. Emmy'ye aday gösterilen, kadın profesyonel güreşçi topluluğu hakkındaki Netflix komedi dizisi, başlangıçta dördüncü ve son sezon için yenilenmişti ama Covid-19 salgınının neden olduğu prodüksiyon gecikmeleri nedeniyle planlar iptal edildi. Bu sebeple de dizinin yayın hayatı şimdilik sonlanmış oldu.

    Bir Netflix sözcüsü yaptığı açıklamada, "Salgın nedeniyle Glow"un dördüncü sezonunu yapmama konusunda zor bir karar verdik. Geniş kadrosuyla, fiziksel olarak yakın olunması gereken şovun çekimleri pandemi nedeniyle çok daha zordu. Glow'un inanılmaz kadınları hakkındaki bu hikayeyi bizimle ve dünyayla paylaştıkları için yaratıcılar Liz Flahive ve Carly MenschJenji Kohan ve tüm yazarlara, oyuncu kadrosuna ve ekibine minnettarız." dedi. Gösteri, geçtiğimiz yıl son sezonu için yenilenmişti. Çekimler bu yılın başlarında dördüncü sezon için başlamıştı ancak salgın nedeniyle erken kapatıldı. 

    Glow'un başrollerinde Alison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron, Sydelle Noel, Kate Nash, Britney Young, Gayle Rankin, Kia Stevens, Sunita Mani, Jackie Tohn, Kimmy Gatewood, Britt Baron, Rebekka Johnson, Ellen Wong, Chris Lowell, Marianna Palka, Shakira Barrera ve Bashir Salahuddin yer alıyor. Hikaye için, 1980'lerin aynı adlı kısa ömürlü güreş TV şovu "Gorgeous Ladies of Wrestling"den esinlenildi.

    Gösterinin üçüncü sezonu, "Glow" ekibinin kendi gece gösterilerini gerçekleştirmek için Las Vegas'a gittiklerini gördü. Dizi, showrunner Flahive ve Mensch tarafından yaratıldı. Yönetici yapımcılar Jenji Kohan, Tara Herrmann ve Mark Burley oldu. "Glow", pandemi nedeniyle onay almasına rağmen sonradan iptal edilen uzun bir şov listesinin en yenisi. Netflix, daha önce ağustos ayında "The Society" ve "I Am Not Okay With This" filmlerinin fişini çekti. ABC de eylül ayında "Stumptown"ın ikinci sezonunu iptal etti. Amazon, Covid-19 nedeniyle prodüksiyona devam edemediği için birkaç hafta önce "Cortes y Moctezuma" mini dizisini iptal etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top