Hesabım
    Elisabeth Moss, Blumhouse TV Projesinde Eski Kongre Üyesi Katie Hill'i Oynayacak

    Hikaye, Katie Hill'in yazdığı biyografik kitaptan uyarlanacak

    Elisabeth Moss bir sonraki rolünü buldu ve kesinlikle heyecan yaratacağı kesin. "The Handmaid's Tale"in yıldızı, yakın zamanda yayınlanan kitabı "She Will Rise: Becoming a Warrior in the Battle for True Equality"nin TV uyarlamasında eski Kongre Üyesi Katie Hill rolünü oynayacak. Blumhouse TV, ağustos ayında yayınlanan kitabı öncelik listesine aldı ve çalışmaları hızlandırdı.

    Hill, kitapta, çekiciliği ve sağduyusu mahallesindeki insanları fetheden ve onu Washington'daki iktidar salonlarına iten, daha önce hiçbir siyasi deneyimi olmayan genç bir kadın olarak yaşadıklarını anlatıyor. Küstah öz güveni, güçlü müttefiklerini kazanıp düşmanlarını çileden çıkarırken, evde mahsur kaldığı bir aile içi taciz döngüsünü gizliyordu. Fotoğrafların yayınlanması ve kendi kabul ettiği kişisel hatalarının açığa çıkmasıyla sonuçlanlanan bu olay, onun gözden düşmesine neden olacaktı.

    Moss, yaptığı açıklamada; "Katie'yi canlandırma ve hikayesini anlatmaya yardım etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Kadınların sesini yükseltme gücü ve çalışması bana inanılmaz derecede ilham veriyor ve deneyimleri şu andaki ortam için daha önemli olamazdı. Her zaman olduğu gibi, Jason ve Blumhouse ekibi inanılmaz ortaklar. Lindsey ve ben onlarla ve Michael'la güçlü bir şeyler yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

    Hill, yönetici yapımcı olarak projede yer alacak. En çok 2005 yapımı, Charlize Theron filmi “North Country”yi yazmasıyla tanınan Michael Seitzman, senaryoyu yazacak. Katei Hill yaptığı açıklamada; "Hikayemi sömüren ve çarpıtanlardan geri almaya çalışacağım. Dirençleri ve cesaretleri bana en çok ihtiyaç duyduğum anda güç veren ve umarım başkalarına ilham veren kadınların hikayelerine ışık tutmak istedim. Bu hikayeyi anlatmak için bu büyük platforma sahip olmak, Blumhouse ve Michael'daki yetenekli ekip ve başrolde inanılmaz Elisabeth Moss ile çalışmak, hayal edebileceğimin çok daha fazlası. Bu fırsat için çok minnettarım ve bu projede işbirliği yapmayı dört gözle bekliyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top