Hesabım
    Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri Dizisi Netflix'le Geliyor!

    Cem Yılmaz, "Erşan Kuneri" dizisi için Netflix'le anlaştı!

    Cem Yılmaz'ın yıllardır konuşulan ve hayranlarının çok istediği Erşan Kuneri karakteri hakkında çekeceği dizi sonunda gerçek oluyor.  NTV'nin Gece Gündüz adlı sanat programına katılan Yılmaz, proje için çalışmalara başladığını belirtti. Sitcom tarzında, tek kameralı komedi dizileri tarzında yayınlanacağını belirttiği Erşan Kuneri dizisi için Netlix'le anlaştığını da açıkladı.

    Netflix'le Karakomik Filmler üzerinden yeni bir iş birliğine giden Cem Yılmaz, ilk TV dizisi için de aynı platformla anlaşma imzaladı. G.O.R.A ve Arif 216'da yer alan Erşan Kuneri karakterinin yaşadıklarının anlatılacağı dizinin başrolünde elbette Cem Yılmaz yer alacak. Kuneri'nin 1975-1978 yılları arasında, film sektöründe başına gelenlerin anlatılacağı dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

    Cem Yılmaz müjdeli haberi verdiğinde "İlk defa bir dizi yapmak istiyorum. Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak." açıklamasında bulundu. Dizi hakkındaki detayların çok yakında açıklanması bekleniyor.

    Cem Yılmaz son olarak Kara Komik Filmler'le izleyici karşısına çıktı. Birer saatlik dört kısa filmden oluşan seçki de Netflix Türkiye aracılığıyla yayınlandı. Cem Yılmaz bir yandan da kapalı gişe oynayan stand-up gözterilerine devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top