Hesabım
    Downton Abbey Yıldızı Joanne Froggatt, Gerilim Dizisi "Angela Black"te Rol Alacak!

    Spectrum / ITV dizisi, bir taciz olayını irdeleyecek

    Eski Downton Abbey yıldızı Joanne Froggatt, Spectrum Originals ve ITV için Angela Black adlı bir gerilim filminin oyuncu kadrosuna liderlik etmek üzere anlaşma imzaladı. Altı bölümlük drama, Two Brothers Pictures aracılığıyla, Harry ve Jack Williams'tan geliyor. İkili, Fleabag'ın yönetici yapımcısıydı ve Froggatt'ın da rol aldığı ITV dizisi Liar'ı yarattı.

    Dizide ayrıca Michiel Huisman (Game of Thrones) ve Samuel Adewunmi (The Watch, The Last Tree) de rol alacak. Craig Viveiros ise yönetecek. Froggatt; "Two Brothers Pictures'la tekrar çalışmaktan onur duyuyorum ve muhteşem Harry ve Jack Williams'ın bu önemli ve güncel hikayesi daha önce okuduğum hiçbir şeye benzemiyor. Angela, karmaşık ve ilgi çekici bir karakter ve umarım izleyiciler, tıpkı benim olduğum gibi, onun sürükleyici ve bazen de kalp kıran yolculuğuna hemen çekilir." dedi.

    Angela Black, görünüşte sıradan bir hayatı olan ama ev içi tacizin kurbanı olduğu gerçeğini gizleyen Londralı bir kadını merkezine alıyor. Angela'nın ve Olivier'in (Huisman) en karanlık sırlarını açığa çıkaran özel bir araştırmacı olan Ed (Adewunmi) devreye girince her şey değişmeye başlar. Ed'e gerçekten güvenebilir mi? Bildiği gibi hayatını geride bırakıp sonunda kendisini Olivier'den kurtarabilir mi? Bir karşılaşma ile Angela'nın hayatı, okul koşularından ve gönüllü çalışmalardan ibaretken, özel dedektiflere ve gizli sırlara doğru yol alır. Hayatının büyük bir bölümünde onu bastıran ve eziyet eden adama karşı savaşmak için değer verdiği her şeyi riske atar.

    Harry ve Jack Williams, "Çok heyecanlıyız, zekice yetenekli Joanne'le tekrar çalışmak ve ona Michiel ve Samuel gibi harika aktörlerin katılması umduğumuzdan çok daha fazlası. Bu senaryo daha önce yazdığımız hiçbir şeye benzemiyor. Bu karanlık, Hitchcockvari psikolojik gerilimi hayata geçirecek Craig'ten daha iyi kimse yok." açıklamasında bulunu. Williams kardeşler, Two Brothers'ın drama başkanı Christopher Aird ve Sarah Hammond'la birlikte yürütücü yapımcılığını üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top