Hesabım
    Doctor Who'nun Festival Özel Bölümünden İlk Detaylar!

    “Dalek’lerin Devrimi”nden ilk fotoğraflar paylaşıldı..

    8 Ekim akşamı 20:40’ta gerçekleştirilen New York Comic Con X MCM Comic Con Metaverse'in Dr. Who paneline konuk olan dizinin yıldızları Jodie Whittaker (Doktor), Mandip Gill (Yaz) ve Bradley Walsh (Graham), ilk detayları aktrdığı festival özel bölümü Dalek’lerin Devrimi’nden yeni fotoğrafları da paylaştı.

    Fotoğraflardan birinde sezon finalinde yüksek güvenlikli bir uzaylı hapishanesine kapatılan Doktor’un tutukluluk hallerini görüyoruz. İkinci fotoğraf ise, Yaz, Ryan ve Graham'ın Sheffield'de Doktor'un yanlarında olmadığı ve nerede olduklarını da bilmedikleri zamanlarına dair ipuçları veriyor. Yakında yayınlanacak olan festival özel bölümünde, Doktor'un en büyük düşmanı Dalek’lerin geri döndüğünü göreceğiz.

    Doktor, yüksek güvenlikli bir uzay hapishanesinde tutulmaktadır. İzole, yalnız bir haldedir ve kaçabilmeye dair umutları gittikçe zayıflamaktadır. Dünya'da, en yakın arkadaşları Yaz, Ryan ve Graham hayatlarını onsuz geri almak zorundadırlar. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Eski alışkanlıklarda vazgeçmek, özellikle de rahatsız edici bir plan olduğunu keşfettiklerinde oldukça zordur. Bu plan, kesinlikle Dalek'leri içeren bir plandır. Şimdi akıllarda tek soru vardır: Doktor olmadan bir Dalek'le nasıl savaşabilirsiniz?

    Doctor Who, 56 yıla yayılan yayın macerası bulunan ve 100'ün üzerinde ödül kazanan tarihini en uzun soluklu televizyon dizilerinden biri. İngiliz dizisi, sosyal platformlarda 10 milyona yaın takipçi ve geçen yıl YouTube'da 100 milyon video görüntülemesiyle dünya çapında büyük bir takipçi kitlesine sahip. Guinness Dünya Rekorları tarafından dünyanın en uzun soluklu bilim kurgu dizisi olarak da onurlandırılmış durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top