Hesabım
    Cary Fukunaga, Spielberg Yapımcılığındaki Apple Mini Dizisini Yönetecek

    True Detective ve Maniac'ın yönetmeni Fukunaga, iddialı bir projeyle TV'ye dönüyor!

    Slate / Youtube

    Cary Joji Fukunaga televizyona geri dönüyor. Yaklaşan James Bond filmi "No Time to Die"ın yazar ve yönetmeni, Steven Spielberg’in Apple TV + için yapımcılığını üstleneceği "Masters of the Air" adlı dizisinin ilk üç bölümünü yönetecek. 2014 yılında “True Detective” üzerine yaptığı çalışmayla bir drama dizisindeki en iyi yönetmen olarak Emmy kazanan Fukunaga'nın, Apple TV +'ın İkinci Dünya Savaşı dizisinin yapımcılardan biri olacağı da bildirildi.

    Proje, Spielberg’in Amblin Television ve Tom Hanks'le Gary Goetzman’ın Playtone şirketlerinden geliyor. "Masters of the Air", Fukunaga'nın üzerinde çalıştığı birkaç Apple TV + projesinden ilki olabilir. Deadline'ın haberine göre Cupertino Teknoloji Şirketi, diğer televizyon projelerini geliştirmek için Fukunaga'yla anlaşmak üzere. "Masters of the Air", Donald L. Miller’in kurgusal olmayan romanı "“Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany"den uyarlandı. Kitap, 2. Dünya Savaşı’nda Almanya’nın aleyhine gidişatı değiştirmeye yardımcı olan Sekizinci Hava Kuvvetleri’ni konu alıyor.

    10 bölümden oluşacak "Masters of the Air", Spielberg’in 2. Dünya Savaşı merkezli serisinin destanının üçüncü yapımı olacak. Spielberg daha önce, "Band of Brothers" ve "The Pacific" dizilerini de TV'ye kazandırmıştı.  İlk proje 2001'de, “The Pacific” ise 2010'da prömiyerini yaptı. “Masters of the Air”, HBO'da prömiyer yapmayacak olan ilk Spielberg projesi olacak. Apple, Kasım 2019'da başlatılan Apple TV + yayın hizmetinin içerik arşivini toplu olarak genişletmek için agresif bir şekilde yeni içerikler ve kreatif kişilerle ilgileniyor.

    "Masters of the Air", Spielberg'in platform için ikinci projesi; Spielberg, yayıncı için mart ayında prömiyeri yapılan "Amazing Stories"in sorumlu yapımcılığını üstlendi. Fukunaga'ya gelince, yönetmenin yaklaşmakta olan 25. James Bond filmi "No Time to Die", kısa süre önce Nisan 2021'e ertelendi. Bond filminin ilk olarak Nisan 2020'de sinemalarda gösterilmesi planlanmıştı ama Amerika Birleşik Devletleri'nin sayısız salon kapanması nedeniyle defalarca ertelendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top