Hesabım
    "Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi"nden Tarih ve Fragman!

    BluTV'nin iddialı dizisi "Saygı", ne zaman prömiyer yapacak?

    Yerli dizilerin en önemlilerinden olan ve bir döneme damga vuran Behzat Ç. dizisinin spin-off projesi Saygı'dan ilk fragman yayınlandı ve dizinin yayın tarihi açıklandı. Başarılı oyuncu Nejat İşler'in orijinal dizide de hayat verdiği karakter Ercüment Çözer'in hikayesine odaklanacak olan dizi 28 Ekim 2020 tarihinde BluTV ekranlarında prömiyer yapacak. Haber ve fragman, BluTV resmi hesaplarından da duyuruldu.

    BluTV ve İnter Medya ortaklığıyla yayın hayatına hazırlanan Saygı adlı proje, TV tarihine damga vuran ikonik karakterlerinden Ercüment Çözer'in hikayesini anlatacak. Başrolde, karakteri daha önce de başarıyla canlandıran Nejat İşler bulunuyor. 8 bölümden oluşan ilk sezonun senaryosu "Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan" mottosuyla yazıldı. İlk fragman ise BluTV tarafından "Nerede kalmıştık?" smzleriyle paylaşıldı.

    "Görgüsüzlük, bencillik, kibir. Tüm bunları, ona göre #SaygıÇözer" sözleriyle daha önce reklamı yapılan dizide Ercüment Çözer’in yolu, kendisi gibi adalet arayışında olan iki kişiyle birleşecek ve dizinin hikayesi bu tanışma üzerinden ilerleyecek. Diziyi, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”nin de senaryosunu yazan Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı. Dizide ayrıca; Erkan Can, Boran KuzumMiray Daner ve Rojda Demirer gibi oyuncular rol alıyor. 

    Ercüment Çözer'i, ilk kez kendi memleketi İstanbul'da izleyeceğimiz, Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi 28 Ekim'de BluTV ekranlarında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top