Hesabım
    American Gods'ın Üçüncü Sezonundan Fragman!

    Sevilen fantastik dizinin yeni sezonuna ilk bakış..

    Starz, cuma günü düzenlenen New York Comic-Con paneliyle birlikte American Gods'ın üçüncü sezonu için bir teaser fragmanı yayınladı ve yeni sezon hakkındaki ilk detayları paylaştı. Fragman, yeni sezonda Ricky Whittle'ın canlandırdığı Shadow Moon'un neler yaptığına ve yapacağına dair de izleyicilere önemli fikirler veriyor.

    Yeni bir isim ve yeni bir saç modeli olan Shadow, Lakeside, Wisc kasabasında bir şeyler arıyor gibi görünüyor. Neil Gaiman'ın dizinin dayandığı romanını okuyanlar, Shadow'un bu bölgede önemli bir zaman geçirdiğini biliyorlar. Burası, Saturday Night Live yıldızı Julia Sweeney tarafından canlandırılacak olan kasabalı Hinzelmann ve Power'dan tanıdığımız Lela Loren tarafından canlandırılacak yerel gazete muhabiri Marguerite Olsen gibi birkaç önemli karakterler tanıştığı yer olacak.

    Üçüncü sezonda diziye eklenecek olan diğer yıldızlar arasında, Bay World'ün reenkarnasyonu olarak Danny Trejo (The Flash), rap şarkıcısı Wale'in canlandıracağı Chango adlı bir orisha ve Game of Thrones yıldızı Iwan Rheon'un canlandıracağı Leon Doyle adlı bir cüce cini yer alıyor. Edinilen bilgilere göre, üçüncü sezon prömiyer tarihi net değil ama 2021'in ilk aylarında seyirci karşısına çıkması bekleniyor. 

    American Gods'ın ilk iki sezonu sırasıyla 2017 ve 2019'un bahar aylarında yayında olmuştu. Koronavirüs iptallerine rağmen üçüncü sezon tamamlanı ve yayına hazırlandı. Dizinin bu kez yılın başlarında yayında olabileceği konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top