Hesabım
    Netflix'ten Bir Anime Dizisi Daha Geliyor!

    Netflix, anime serilerine ‘Blue Eye Samurai’ı da ekliyor..

    Netflix son dönem açıkladığı anime projelerine bir yenisini daha eklemek üzere. Platform, Michael Green ve Amber Noizumi'den gelen yeni bir anime-aksiyon dizisi olan "Blue Eye Samurai" için onay verdi. Gelecek seri, Edo dönemindeki Japonya'da, intikam arayışındayken kılık değiştiren ve yeni bir hayat yaşayan bir kılıç ustasına odaklanıyor.

    Netflix’in yaklaşan animasyon serisinin seslendirme kadrosunda Maya Erskine, George Takei, Masi Oka, Randall Park, Cary-Hiroyuki TagawaBrenda Song ve Darren Barnet yer alıyor. Green ve Noizumi, projenin yaratıcıları, showrunnerları, yazarları ve yönetici yapımcıları olarak hizmet verecek. “Blue Eye Samurai”ın yapımcılığını aynı zamanda denetleme direktörü olarak görev yapacak olan Jane Wu üstlenecek. Erwin Stoff ise yönetici yapımcılık görevinde yer alacak.

    Green ve Noizumi; "Hikayemiz, 400 yıl önce gerçekleşen büyük bir macerayı anlatacak.  Blue Eye Samurai'nin hikayesi anın ve ilhamın son derece kişisel tarihini anlatacak. Netflix’in bu hikayeye olan tutkusu için minnettarız ve sofistike animasyon dramaya yönelik cesur vizyonları için teşekkür ediyoruz.” dedi. "Blue Eye Samurai", Erskine için bir dizi yüksek profilli dublaj projesinin sonuncusu. Kısa süre önce, Warner Bros. Pictures’ın mayıs ayında prömiyeri yapılan "Scoob!" filminde rol aldı ve yılın başlarında "BoJack Horseman", "Bob’s Burgers" ve "Crossing Swords" animasyonlarının bazı bölümlerinde rol aldı.

    "Blue Eye Samurai" duyurusu, Netflix'in ekim ayında tanıttığı birkaç animasyon projesinden biri. Platform, kısa süre önce, klasik video oyunu serisinin bir uyarlaması olan, Netflix’in popüler "Castlevania" serisinin arkasındaki stüdyodan gelen orijinal animasyon projesi "Blood of Zeus"un fragmanını yayınladı. “Blood of Zeus” 27 Ekim'de Netflix'te gösterime girecek. Netflix ayrıca, kısa süre önce, 2021'de prömiyeri yapılacak olan “Singular Point” adlı yeni bir Godzilla animesini de duyurdu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top