Hesabım
    The Haunting Of Bly Manor İzleyicilerinin Rahatsız Olduğu Replik Hangisi?

    İzleyiciler, dizide tekrarlanan bir replik için sosyal medyada gündem oluşturdu

    The Haunting of Bly Manor, bu hafta Netflix'e geldi ve pek çok korku hayranı şimdiden diziyi tekrar izlemeye başladı bile. The Haunting of Hill House'un yaratıcıları tarafından çekilen ve merakla beklenen ikinci sezon, izleyicileri yine etkilemeyi başardı ama Flora karakterinin çok kullandığı "perfectly splendid ( ziyadesiyle mükemmel) ifadesinin sürekli tekrarlanmasından fazlasıyla rahatsız oldular. Dokuz yaşındaki Amelie Bea Smith'in zekice canlandırdığı küçük Flora, her bölüm birden fazla kez bu ifadeyi kullanıyor ve biraz sinir bozucu olmayı başarıyor. 

    Twitter'da paylaşım yapan bir izleyici; "Bu küçük kız kaç kez 'perfectly splendid' diyecek?" yazdı. Bir başkası şöyle dedi; "The Haunting of Bly Manor, neredeyse her cümlede 'perfectly splendid' dememi sağladı ve bunu durdurmak zor." Başka bir kullanıcı ise; "Hepiniz The Haunting of Bly Manor'a başladınız mı? Tansiyonumun ne kadar yüksek olduğu konusunda 'ziyadesiyle mükemmel' hiçbir şey yok. Zaten ifade için şimdiden sınırdayım ve bu sadece birinci bölüm." dedi.

    Resmi The Haunting of Bly Manor Twitter hesabı ise bunu bir oyuna dönüştürdü ve izleyicilere, Flora'nın ifadeyi her kullandığında kendilerine yeni bir kadeh doldurmalarını söyleyen bir paylaşımda bulundu. Hit şovun ikinci sezonu, birinciden tamamen bağımsız, yani bir hayalet ev hikayesi barındırıyor. Elbette yine kurgusal ve görsel olarak ilk sezonun tadını veriyor. Mike Flanagan imzalı antoloji serisi, her sezon aynı ekiple ama başka hikayelerle devam edecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top