Hesabım
    HBO'dan Elon Musk Hakkında Mini Dizi Geliyor!

    Mini dizi, Elon Musk hakkındaki bir kitaptan uyarlanacak..

    REUTERS/Kyle Grillot

    HBO, Elon Musk tarafından kurulan uzay keşif şirketi SpaceX hakkında bir mini dizi geliştiriyor. Altı bölümlük "SpaceX" dizisi, Ashlee Vance'in "Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future" kitabına dayanacak. Dizi, Musk'ın, insanlığı çok gezegenli bir tür yapma hayali peşinde koşarken, ilk SpaceX roketini inşa edip yörüngeye fırlatan ve Pasifik Adası'nda çalışan mühendis ekibinin nasıl seçildiğine odaklanacak.

    30 Mayıs 2020'de, Falcon 9'un ilk insanlı Space X lansmanı, özel olarak finanse edilen yeni bir uzay keşfi çağını başlattı. Doug Jung, dizide yazar ve sorumlu yapımcı olarak görev yapacak. Channing Tatum, Free Association'dan Reid Carolin ve Peter Kiernan'la birlikte prodüksiyon şirketi Free Association aracılığıyla yürütücü yapımcılık yapacak. Vance ve Len Amato da yönetici yapımcı olacak. Michael Parets, Free Association adına projeyi denetleyecek.

    Şu anda diziyle herhangi bir bağı olmayan Musk, modern zamanların en esrarengiz figürlerinden biri olduğunu kanıtladı. SpaceX'le yaptığı çalışmaların yanı sıra CEO'su olduğu elektrikli araç ve temiz enerji şirketi Tesla ile de tanınıyor. Çeşitli girişimleri aracılığıyla net değerinin 100 milyar dolara yakın olduğu tahmin ediliyor. Jung'un önceki yazarlık çalışmaları arasında "Star Trek Beyond" ve "The Cloverfield Paradox" gibi filmlerin yanı sıra "Mindhunter", "Banshee", "Big Love" ve "Dark Blue" gibi diziler yer alıyor.

    Tatum şu anda Carolin'le birlikte rol alacağı ve yönetmenliğini üstleneceği ilk yönetmenlik denemesi “Dog”un yapımıyla meşgul. Free Association, Tatum’un birkaç filminin yapımcılığını üstlenmişti. Ayrıca HBO'da “Gorilla and the Bird”ü de birlikte yapıyorlar. Proje yöneticilerinden Amato'nun daha önce görev aldığı yapımlar arasında “Grey Gardens”, “Temple Grandin”, “Game Change", “Behind the Candelabra”, “The Normal Heart” ve “Bessie” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top