Hesabım
    Netflix'ten Duygusal Bir Aile Dizisi Geliyor!

    Netflix, çizgi roman uyarlaması olan yeni dizisini duyurdu..

    Ollie'nin maceraları Netflix'e geliyor. Lost Ollie, eve dönüş yolunu bulmaya çalışan kayıp bir oyuncağın hikayesini anlatacak. Animasyon dizisi, Brandon Oldenburg ve William Joyce'un hikayesine dayanıyor. İlk gösterim tarihi henüz net değil. Netflix, yayın hizmeti için YA / Family Series Direktörü Teddy Biaselli'nin yaptığı açıklamada bu yeni dizi hakkında daha fazla bilgi yayınladı.

    Biaselli; "Hayatım boyunca oyuncak koleksiyoncuydum. Kişisel koleksiyonum, bazıları modern ve şık, diğerleri ise eski ve çocukken onları yaşadığım tüm maceralarda yanımda olan binlerce oyuncaktan oluşuyor. Ve zamanın bedelini ödemiş olsa da, kalbimde taşıdıkları özel yer nedeniyle onlara tutundum. Hepimizin böyle bir oyuncağı vardı; Bir sırdaş, bir koruyucu, bir yardımcı ya da en iyi arkadaş... Bir oyuncağı kaybettiğimizde, sanki bir parçamızı kaybetmişiz gibi. Bu, Lost Ollie'nin öncülüydü, kırsalda onu kaybeden çocuğu arayan kayıp bir oyuncağın hikayesi. Daha da fazlası, en yakın arkadaşını kaybeden bir çocuğun hikayesi." dedi.

    Bu yeni live-action aile dizisi için dört yıldır çalışmalar sürüyor. Dizi, Akademi Ödülü kazanan Brandon Oldenburg ve William Joyce tarafından geliştirilen ve daha sonra Ollie's Odyssey kitabı haline gelen bir animasyondan uyarlanıyor. Akademi Ödüllü Peter Ramsey, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak bu destansı macerada yer alacak. Ramsey, daha önce William Joyce’un başka bir yapıtını (The Guardians of Childhood) uyarladı. Sonra tabii ki 2019'da En İyi Animasyon Filmi Akademi Ödülü'nü kazanan Spider-Man: Into the Spider-Verse'in yönetmeni olarak canlandırmanın olabilecek en çarpıcı, yeni ve hayati bir versiyonunu ortaya koydu.

    Lost Ollie, çocukluğun onlara atabileceği tüm tehlikeler karşısında yeniden bir araya gelmeye çalışan iki arkadaş hakkında gerçek bir macera. Bizim için önemli olan bir şeyi ya da birini kaybettiğimizde hissettiğimiz o duygu kaynağına ve onu geri almak ya da devam etmek için kendimizde bulmamız gereken cesarete odaklanıyor. Resmi yayın tarihinin yakın zamanda Netflix tarafından açıklanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top