Hesabım
    "The Crown"un Dördüncü Sezonundan Fragman

    Bol ödüllü dizinin yeni sezonundan fragman yayında!

    Netflix, en önemli drama dizilerinden “The Crown”un dördüncü sezonu için prömiyer tarihini duyurmuştu. Platform, daha önceki paylaşımlarında "Değişim yaklaşıyor" etkietiyle, dördüncü sezonun 15 Kasım 2020'de prömiyer yapacağını duyurmuştu. Dizinin Türkçe altyazılı tanıtım fragmanı Netflix Türkiye aracılığıyla paylaşıldı ve geri sayım resmen başladı.

    The Crown'un yeni ve dördüncü sezonu, 70'li yılların sonlarında Olivia Colman'ın canlandırdığı Kraliçe Elizabeth ve elbette aileinin, müzmin bekar olan Josh O'Connor'un vanlandırdığı Prens Charles'a bir gelin bulmak ve ailenin devamını sağlama alma üzerine yaptıkları girişimlere odaklanacak. Bunun yanı sıra, İngiltere'nin ilk kadın Başbakanı olan, Gillian Anderson'ın canlandırdığı Margaret Thatcher'ın katı kuralları ve bölücü politikalarının etkilerinin yaşanmaya başlandığı dönem de bu sezonun konuları arasında. Thatcher'ın tutumu, Karliçe'yle de arasını bozacak ve ülkeyi savaşa soktuğunda her şey daha kötü bir hal alacak. Prens Charles'ın genç Diana Spencer (Emma Corrin)'la olan romantizmi, İngiliz halkını birleştirmek için önemli bir adım olarak görülecek.

    Dizinin yaratıcı kalemi Peter Morgan yine görevinin başında. Dizinin oyuncu kadrosunda; Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter, Edinburgh Dükü rolünde Tobias Menzies, Prenses Anne rolünde Erin Doherty, Camilla Parker Bowles rolünde Emerald Fennell ve Kraliçe Anne rolünde Marion Bailey yer alıyor.  

    Beşinci sezonda ise Kraliçe rolünü Imelda Staunton canlandırırken, Elizabeth Debicki, Prenses Diana rolünü üstlenecek. Lesley Manville, Helena Bonham Carter ve Vanessa Kirby'nin ardından Prenses Margaret rolünü devralırken. Geçtiğimiz yılın Oscar adayı efsane oyuncu Jonathan Pryce, dizideki son Prensi Philip olacak. The Crown' yazın duyurulan habere göre 6. sezona kadar sürecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top