Hesabım
    Dexter Morgan Geri Dönüyor!

    Hayranları çılgına çeviren müjdeli haber resmen duyuruldu..

    Dexter Morgan, aramız geri dönüyor! Showtime, katil kanun kaçağı rolünü yeniden canlandırmak için Michael C. Hall'la yeniden anlaştı ve 10 bölümlük bir Dexter mini sezonu için siparişi verdi. Orijinal yürütücü yapımcı Clyde Phillips, prodüksiyonun bu kış, sonbahar 2021 lansmanı öncesinde başlamasını planladıklarını açıkladı. 

    Showtime başkanı Gary Levine yaptığı açıklamada, "Dexter hem milyonlarca hayranı olan bir yapım, hem de Showtime için çok özel bir dizi, çünkü bu çığır açan gösteri, kanalımızı yıllar önce bir düzene koymamıza yardımcı oldu. Bu benzersiz karakteri ancak, mükemmel, orijinal diziye gerçekten layık olan yaratıcı bir yaklaşım bulabilirsek tekrar ziyaret ederdik ve bunu yakaladığımızı düşünüyoruz. Clyde Phillips ve Michael C. Hall'un bunu gerçekleştirdiğini bildirmekten mutluluk duyuyorum ve onu çekip dünyaya göstermek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Dexter, Showtime çıkışını 2006 sonbaharında yaptı ve sekiz başarılı sezon boyunca yayın hayatını sürdürdü. 22 Eylül 2013'te yayınlanan dizi finalinde Dexter sahte ölümünü yaptı ve oduncu olarak yeni bir kimliğe büründü. Hall, daha önce yaptığı bir açıklamada, finalin biraz zayıf olduğunu kabul ederek, "Anlatı açısından tatmin edici olduğunu düşündüm ama o kadar da lezzetli değildi. Şovun belirli bir güç kaybettiğini düşünüyorum. Doğası gereği, bunu uzun zamandır yaptığımızdan dolayı, harcadığımız hikaye fikirleri yüzünden böyle oldu. Belki bazıları onun için daha tatmin edici bir son istiyordu. Ya mutlu bir son, ya da daha kesin bir bitiş." dedi.

    Showtime, Dexter'ı yeniden canlandırma fikrinin etrafında yıllardır dolanıyordu. 2014'te, o zamanki başkan David Nevins, seriyi yeniden canlandırmak için devam eden görüşmelerin yapıldığını doğruladı ve o dönem projeye pek yanaşmayan Michael C. Hall olmadığı için rafa kaldırıldı. Dönemin yöneticileri de serinin devamının ancak Hall kabul ederse olacağını dile getirdi ve o geri dönüş sonunda gerçekleşiyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top