Hesabım
    "I Know What You Did Last Summer" TV'ye Uyarlanıyor!

    Amazon, sevilen teen-slasher için tam sezon onayı verdi

    Amazon, gençlik korku filmi “I Know What You Did Last Summer - Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum”un TV uyarlaması için tam sezon siparişi verdi. Dizinin gelişimi ilk olarak geçen yıl bildirildi. Teen slasher dizisi, 1997'nin popüler korku filminin modern bir yorumu olarak tanımlanıyor. Sırlarla dolu bir kasabada bir grup genç, mezuniyet gecelerinde meydana gelen ölümcül bir kazadan bir yıl sonra gizemli bir katil tarafından takip edilir ve katil, onların ne yaptığını iyi bilmektedir.

    Film gibi, proje de Lois Duncan'ın 1973 tarihli aynı adlı romanına dayanıyor. Televizyonun COO'su ve eş başkanı Albert Cheng, "En iyi korku serileri her zaman başka bir korkuya yol açar ve Sara Goodman'ın dizisi, ikonik slasher filminin mükemmel bir şekilde adapte edilmiş bir güncellemesi olacak. Küresel Prime Video müşterilerimiz filmin bu modern yorumuna bayılacak." dedi.

    Sara Goodman diziyi yazacak ve yönetici yapımcılığını üstlenecek. Shay Hatten, Erik Feig, Original Film’den Neal Moritz, Pavun Shetty, Atomic Monster’dan James Wan, Rob Hackett ve Michael Clear da yönetici yapımcı listesini oluşturacak. Sony Pictures Television, stüdyo olarak hizmet verecek. Sony Pictures Television Studios eş başkanı Jason Clodfelter, "Amazon Studios'taki inanılmaz ortaklarımızla 'Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum'a sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. Neal Moritz ve Original Films’in gelişimi sürekli olarak devam ediyor ve bu durum, Sara Goodman’ın çağdaş gerilimiyle bir kez daha kanıtlanıyor." dedi.

    1997 yapımı film, o döneme damga vuran "Scream", "The Faculty" ve "Urban Legends" gibi filmlere teen-slasher türünü oldukça popüler hale getirmişti ve onlarca filme de öncülük etmişlerdi. Hemen ertesi yıl I Still Know What You Did Last Summer" adlı devam filmi çekildi ve dizi devam ederse, o filmin bir uyarlamasını da diğer sezonlarda izleyebiliriz.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top