Hesabım
    Showtime, ‘Black Monday’e Üçüncü Sezon Onayı Verdi!

    Showtime, sevilen komediye devam kararı verdi

    Showtime, komedi dizisi Black Monday için üçüncü sezon onayı verdi. Kanal, yeni sezon için 2021'de üretime girecek ve o yıl başlayacak olan komedi dizisi 10 bölümden oluşacak. Dizide, Don Cheadle, Andrew Rannells, Regina Hall ve Paul Scheer, Wall Street tarihindeki en kötü borsa çöküşüne neden olan bir ekibin üyelerini canlandırıyorlar. 

    İkinci sezonda tekrarlayan konuk yıldızlar arasında Yassir Lester, Ken MarinoHoratio Sanz ve Casey Wilson vardı. İkinci sezon, Dawn (Hall) ve Blair'i (Rannells) TBD Grubunu devralırken takip ederken, Mo (Cheadle) ve Keith (Scheer) Miami'ye kaçtı. Yol boyunca Blair bir kongre üyesi, Dawn ise bir üniversite fonu görevlisi oldu, Keith, Leighman Kardeşler tarafından kullanıldı ve Tiff (Wilson), Georgina Jeans başkentini yeni bir trend olan skants üzerinde kullandı. Sonunda, Dawn, Black Monday için hit aldı ve Mo, yeni basılmış The Mo Co.'nun başına geçti.

    Cheadle, başrolü ve yönetici yapımcılığını üstlenmenin yanı sıra, Rannells ve Hall'la birlikte yapımcılığa da destek veriyor. Dizi, aynı zamanda yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak da görev yapan David Caspe ve Jordan Cahan tarafından yaratıldı. Seth Rogen ve Evan Goldberg de yönetici yapımcılar oldu. Dizi, Showtime ve Sony Pictures Television arasında bir ortak yapım.

    Özellikle Cheadle, şovdaki performansıyla övgüler topladı ve son iki yıl bir komedi dizisinde en iyi erkek oyuncu dalında Emmy Ödülü'ne aday gösterildi. Showtime ayrıca, çarşamba günü hit dizisi “Dexter”ı geri getireceğini açıkladı ve “The President Is Missing” dizisinin planlandığı gibi ilerleyemediği bildirildi. Yeni komedi “Flatbush Misdemeanors” ise tam sezon siparişi aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top