Hesabım
    Netflix ve Emma Roberts'tan Vampir Dizisi Geliyor

    Dizi, sevilen bir kısa hikayeden TV'ye uyarlanacak

    Netflix, Emma Roberts'ın baş yapımcılığını üstlendiği vampir draması “First Kill” için bir dizi siparişi verdi. Bir saatlik gösteri, Victoria "V.E." Schwab'ın aynı adlı kısa hikayesine dayanıyor. Hikaye, eylül ayında Imprint hikaye koleksiyonu “Vampire Never Get Old: Tales with Fresh Bite”ta yayınlandı. Netflix, sekiz bölümlük bir sezon siparişi verdi.

    Gösteride, genç vampir Juliette'in güçlü bir vampir ailesi arasında yerini alabilmek için ilk cinayetini işleme zamanı geldiğinde, gözlerini Calliope adında kasabadaki yeni bir kıza dikmesi anlatılıyor. Juliette'i şaşırtan Calliope ünlü avcılardan oluşan bir aileden gelen bir vampir avcısı çıkıyor. Her ikisi de, diğerinin öldürülmesinin o kadar kolay olmayacağını ve bir zaferin zor elde edileceğini anlıyor ve mücadele başlıyor.

    Schwab, diziyi yarattı ve ortak yazar / yapımcı olarak görev yapacak. Felicia D. Henderson ortak yazar, yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. Roberts ve Karah Preiss, Belletrist Productions altında yönetici yapımcı olacak. Çıkan haberlere göre, Belletrist, hikayenin haklarını arayan yaklaşık iki düzine diğer grubu geride bıraktı. Proje, Roberts ve Preiss tarafından kurulan bir kitap kulübü olarak başlayan şirketin en son edebi uyarlamasını işaret ediyor. Eylül ayında şirketin Hulu'da edebi uyarlamalara odaklanacak bir ilk bakış anlaşması imzaladığı da açıklandı.

    Henderson’ın geçmiş çalışmaları arasında, Fox'taki Marvel-Netflix dizisi “The Punisher”, “Empire” ve “Fringe” ile komedi dizileri “Moesha” ve “Everybody Hates Chris” sayılabilir. “Firts Kill”, Schwab’ın seriye yeşil ışık yakan ilk çalışmasıydı ama yıllar içinde başka projeleri de geliştirildi. CW, daha önce "The Archived" ve "City of Ghosts" adlı çalışmalarının seri versiyonlarını da geliştirdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top