Hesabım
    WandaVision, Disney Plus'ın Kasım Ayı Takviminde Yer Almadı

    Hayranlar, diziye ne zaman kavuşacak?

    WandaVision, bazı hayranların umduğu gibi kasım ayında Disney Plus'ta yayınlanmayacak. Marvel Studios başlangıçta Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) ve Vision (Paul Bettany) için solo seriyi 2021 çıkış tarihiyle duyurdu ve daha sonra 2020'ye taşınması çok uzun sürmedi. İlk WandaVision fragmanının son sürümünden sonra, Marvel Sinematik Evreni hayranları, dizinin neler getireceğini görmek için daha istekli hale geldi. WandaVision'a artan ilgiye rağmen, Disney resmi bir çıkış tarihi açıklamayı reddetti.

    Eski CEO Bob Iger, yılın başında yaptığı açıklamada, aralık ayında çıkmasının planlandığını ancak bu düşüncenin Koronavirüs salgınının iş durdurulmasına yol açmasından önce olduğunu söyledi. Hayranlar, Aralık 2020 tarihi konusunda hala umutlular. Disney Plus açılış sayfasında bir süre bu tarih listelendi, sonra "yakında Disney Plus 'a gelecek" şeklinde güncellendi ve sayfanın kodlamasındaki bir tarih, kasım ayı sonunda yayınlanmasının mümkün olabileceğini gösterdi ama Disney duyurusunda kasım ayı içeriklerinde WandaVision yer almadı.

    Disney Plus resmi Twitter hesabı, Kasım ayında yayın hizmetine gelen tüm yeni içeriği gösteren bir video yayınladı ve WandaVision bu videoda yer almadı. Promosyonda, The Mandalorian ikinci sezon, LEGO Star Wars Holiday Special, orijinal Black Beauty filmi ve çok daha fazlası yer aldı. WandaVision, kasım ayının sonunda Disney Plus üzerinde yayınlanacak olsaydı, Disney'in bunu duyuracağı zaman bu video olabilirdi.

    Kasım ayı için WandaVision umutları sona ermiş olsa da dizinin 2020'nin sonunda gelmesi bekleniyor. Son set fotoğrafları, yapımın hala devam ettiğini gösterdi, bu durum gecikme nedenlerinden biri olabilir. Disney ve Marvel, henüz WandaVision'a resmi bir çıkış tarihi vermedi. Şimdi, Aralık ayında çıkması beklenen dizi için bir erken sürpriz ya da yeni erteleme gelmezse yıl bitmeden izleyiciyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top