Hesabım
    Netflix'ten Sürpriz "Away" Kararı!

    Yeni bilim-kurgu dizisinin geleceği belli oldu

    Netflix, bilim kurgu dizisi “Away”i ikinci sezon için yenilemeyeceğini doğruladı. İptal, şovun ilk sezonunun 4 Eylül'de yayınlanmasından sadece altı hafta sonra gerçekleşti. "Away", Hilary Swank'i, Mars Joint Initiative adlı uzay gemisi "Atlas"la Mars'a ilk mürettebatlı keşif seferine liderlik eden astronot Emma Green olarak karşımıza çıkardı. 

    Green, tamamı bu alanda uzman olan Çin, Rusya, Hindistan ve İngiltere'den üyelerden oluşan uluslararası bir mürettebata liderlik ediyor. Görev başında bir soruna verdiği yanıtın ardından bazı üyeler Green'in liderliğine güvenmediğinde ekip içinde gerginlik artıyor. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyordu. Swank'ın yanı sıra ana kadro üyeleri arasında Josh Charles, Vivian Wu, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki ve Talitha Bateman yer alıyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Monique Gabriela Curnen, Michael Patrick Thornton, Martin Cummins, Gabrielle Rose, Brian Markinson, Fiona Fu, Nadia Hatta, Alessandro Juliani, Felicia Patti, Veena Sood, Anthony F. Ingram, Adam Irigoyen, Diana Bang, John Murphy, Derrick Su ve Olena Medwid yer alıyor.

    Dizi, Andrew Hinderaker tarafından yaratıldı ve Chris Jones’un aynı adlı Esquire makalesinden ilham aldı. "Away"in baş yapımcılığını Hinderaker, Swank, dizi sorumlusu da olan Jessica Goldberg, Jason Katims, Matt Reeves, Edward Zwick, Adam Kassan ve Jeni Mulein üstlenirken, müzikleri Will Bates besteledi. Yapım şirketleri True Jack Productions, 6th, Idaho ve Universal Television oldu.

    Netflix, yakın zamanda "GLOW", "Teenage Bounty Hunters", "The Dark Crystal: Age of Resistance", "Altered Carbon", "The Society" ve "I Am Notay With This" adlı dizileri de iptal ettiğini duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top