Hesabım
    Regina Hall, Showtime'la Genel Anlaşma İmzaladı

    Hall, yeni içeriklerini bir süre Showtime için üretecek

    Celeste Sloman

    Regina Hall, Showtime'la olan ilişkisini genişletiyor. Üçüncü sezon için yenilenen komedi dizisi “Black Monday”in yeni çıkışıyla birlikte Hall, birinci sınıf kablolu kanalla ilk bakış anlaşmasına vardı. Yeni anlaşma kapsamında Hall, prodüksiyon şirketi Rh Negative aracılığıyla Showtime için TV projeleri geliştirecek ve üretecek.

    Haberlere göre, Hall, anlaşma kapsamında halihazırda geliştirilmekte olan isimsiz bir komedi dizisinde başrol oynamaya ve yönetmeye hazırlanıyor. Anlaşmanın haberi, Showtime’ın senaryolu programlamadan sorumlu başkan yardımcısı Amy Israel tarafından duyuruldu. Hall anlaşma hakkında "Showtime'ın yeni evim olmasından dolayı heyecanlıyım. Amy'le çalışmak çok keyifli ve organik bir deneyim. Akıllı, anlamlı ve etkili hikayeler yaratmak için ortaklığımızı genişletmekten dolayı heyecan duyuyorum." dedi.

    Daha önce de belirtildiği gibi, Hall’un Showtime işbirliği şu anda Don Cheadle ve Andrew Rannells'la birlikte rol aldığı kara komedi dizisi “Black Monday”in iki sezonunu kapsıyor. Hall için sonraki TV cephesinde Amazon draması “Master” ve şu anda Hulu için yapım aşamasında olan “Nine Perfect Strangers” dizileri var. İsrael, “Regina, Hollywood'da hem kamera önünde, hem de arkasında yadsınamaz ve parlak bir güç. O, neslimizin en dinamik ve korkusuz oyuncularından biri ve 'Black Monday'deki çalışmasında içinde bulunduğu her sahneyi komik bir şekilde yükseltiyor. Showtime'da bir yapımcı olarak da istekli olan, yetenekli Regina'yla ilişkimizi sürdürmek ve genişletmek için çok heyecanlıyız." dedi.

    Hall'un büyük ekran işleri arasında "Scary Movie" serisi, gişe rekorları kıran "Girls Trip" ve 2018'in güçlü draması "Support the Girls" yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top