Hesabım
    The Crown'un Yeni Prens Charles'ı Belli Oldu

    Dizinin 5. ve 6. sezonlarında Prens Charles'ı kim oynayacak?

    Dominic West, "The Crown"a katılan son kilit oyunculardan biri oldu. Anlaşma henüz duyurulmasa da West'in rol için anlaşmaya çok yakın olduğu bildirildi. Anlaşma tamamlanırsa, başarılı oyuncu, Netflix dizisinin son iki sezonunda Prens Charles'ı oynayacak ve Elizabeth Debicki'nin canlandıracağı Prenses Diana'nın yanında yer alacak.

    “The Crown”un 5. ve 6. sezonları, kraliyet ailesini 1990'lara ve 2000'lerin başına taşıyacak. Prens Charles, daha önce Josh O’Connor tarafından canlandırılmıştı ve West’in oyuncu kadrosuyla ilgili haberler, dizinin 15 Kasım’da yapacağı 4. sezon prömiyerine bir aydan kısa bir süre kala gelmiş oluyor. West, ABD'deki izleyiciler tarafından en çok "The Wire" ve "The Affair"daki merkezi rolleriyle tanınıyor. İkinci rol ona iki Altın Küre adaylığı kazandırdı. Daha sonra Nancy Mitford’un klasik romanı The Pursuit of Love’ın BBC uyarlamasında Lily James’in karşısında yer alacak.

    "The Crown", kraliyet ailesini, 1940'ların sonlarından ve 1950'lerin başlarından, Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip'in evliliği ve erken kariyerleriyle başlayan birçok zaman dilimine kadar takip etti. Üçüncü sezon, 1960'lara ve 1970'lere doğru sıçradı. 4. sezon ise hikayeyi 80'lere götürdü ve Prenses Diana'yı ilk kez tanıttı (Emma Corrin tarafından oynandı). Önümüzdeki sezon, büyük ölçüde Charles ve Diana'nın fırtınalı evliliği etrafında dönecek ve yalnızca son iki sezon çiftin boşanmasıyla ve Diana'nın 1997'deki trajik ölümüyle ağırlıklı olarak ekrana gelecek.

    5. ve 6. sezonlarda Kraliçe Elizabeth olarak Imelda Staunton, Prens Philip rolünde Jonathan Pryce ve Prenses Margaret rolünde Lesley Manville yer alacak. "The Crown" dizisinin yapımcısı Peter Morgan, fikrini değiştirmeden ve serinin bu yılın başlarında altıncı ve son sezon için geri geleceğini onaylamadan önce seriyi beş sezon yayınlamayı planlamıştı ama gelinen nokta 6. sezonu da bir anlamda zorunlu hale getirdi. Dizinin 4. sezonu, 15 Kasım 2020 tarihinde, tüm dünyada aynı anda Netflix prömiyerini yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top