Hesabım
    Jake Gyllenhaal ve Denis Villeneuve Yeniden Bir Arada!

    Dizi, bir intikam hikayesi anlatacak..

    HBO, başrolde Jake Gyllenhaal'ın yer alacağı dizi için çalışmalar başladı. Jo Nesbø romanı “The Son”ın mini dizi uyarlamasında güçü yapımcılar yer alıyor. "The Son", Oslo’nun acımasız yolsuzluk hiyerarşisinin ortasında geçen bir intikam hikayesi olarak tanımlanıyor. Gyllenhaal, Riva Marker'la birlikte Nine Stories Productions adı altında yönetici yapımcılığı da üstlenecek.

    Lenore Zion, dizide, yazar, yönetici yapımcı ve ortak showrunner olarak görev yapacak. Ek olarak, usta yönetmen Denis Villeneuve, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak dizide yer alacak. "Westworld" yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy, Kilter Films aracılığıyla ortak yapımcı olarak görev yapacaklar. HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, “Jonah ve Lisa müthiş bir yaratıcı güç. Lenero ve biz, Jo Nesbø'nun romanını uyarlamak için onlarla tekrar işbirliği yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Denis, görsel olarak mükemmel ve benzersiz anlatılar dokumada usta bir isim, Jake ise yetenekli bir aktör ve yapımcı. Çalışmaları genellikle kışkırtıcı ve ilgi çekici senaryolardan oluşuyor. Tabii ki o ve Denis geçmişte mükemmel bir şekilde işbirliği yapmışlardı. Bu güçlü ekibin, bu olağanüstü çalışmayla nasıl başa çıktığını görmekten heyecan duyuyoruz." dedi.

    Proje, Gyllenhaal'ın kendisini bağladığı ikinci HBO projesi. Geçen yıl, aynı adlı Gary Shteyngart romanına dayanan "Lake Success", HBO tarafından sipariş edildi. Gyllenhaal, rol alacağını ve yapımcılığını üstleneceğini duyurmuştu. "Brokeback Mountain" için en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar adaylığı ve "Nightcrawler"la "Love & Other Drugs" filmleriyle Altın Küre adaylığı kazanan oyuncu neslinin en iyi sinema oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Ayrıca; “Donnie Darko”, “Prisoners” ve “Zodiac” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. O ve Marker, 2015 yılında Nine Stories'i kurdular. Yakında yayınlanacak olan filmleri arasında Danimarka filmi "The Guilty"nin İngilizce uyarlaması, Netflix'teki "The Devil All the Time" ve yakın zamanda yayınlanacak olan "Good Joe Bell" "The Division" ve "Relic" gibi projeler yer alıyor.

    Villeneuve, 2016 yapımı "Arrival" filmiyle en iyi yönetmen dalında Oscar'a aday gösterildi. Diğer çalışmaları arasında "Blade Runner 2049" ve yakında çıkacak olan "Dune" filminin yeniden çevrimi yer alıyor. Ayrıca; yakında çıkacak olan HBO Max dizisi “Dune: The Sisterhood”un pilot bölümünü de yönetecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top