Hesabım
    ATV'nin Yeni Dizisi "Akıncı"dan Fragman

    Atv'den bir kahramanlık hikayesi..

    Sır perdesi, Atv ekranlarında aralanıyor! "Dizi atv’de izlenir" sloganıyla yıllardır çok sevilen ve orijinal dizileri ekranlara getiren Atv’nin yeni dizisi Akıncı’nın ilk teaser’ı yayınlandı. Yerli dizi-sinema sektörünün ilk kahraman hikayesi iddiasıyla yola çıkan Akıncı’nın merak uyandırıcı teaserı yayınlandı ve yorumlar sosyal medyada paylaşılmaya başladı. 

    Kökleri Osmanlı tarihine uzanan modern bir kahramanın günümüzde yaşadığı mücadeleyi anlatan Akıncı dizisi çok yakında Atv ekranlarında olacak. Dizinin başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi yer alıyor ve ilk teaser önceki gün ilk kez yayınlandı. Modern bir halk kahramanı hikayesi olan Akıncı için oyuncular ve yapım şirketi de sosyal medya paylaşımlarında bulundular ve dizi, dijital gündeme oturdu. 

    Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin dışında dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü TuranDeren Talu gibi isimler bulunuyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un tarihi semtlerinde ve özel olarak kurulan platolarda devam ediyor.

    Atv ekranlarında yayınlanacak, merakla beklenen Akıncı’nın yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp, proje tasarımını Hakan Kandal, yönetmenliğini ise Veli Çelik üstleniyor. "Sır perdesi aralanıyor!" etiketiyle tanıtımı yapılan dizinin yayın tarihi açıklanmadı ama kasım ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top