Hesabım
    Casus Animasyonu ‘Archer’, 12. Sezon Onayı Aldı

    Dizi, 11. sezon finaline hazırlanırken müjdeli haber geldi

    FXX, 12. sezon için “Archer”ı yenilediğini duyurdu. Animasyonlu komedi dizisinin 12. sezonu, 2021'de FXX ve FX'de, daha sonrasında Hulu'da gösterime girecek. Dizi, şu sıralar 11. sezonuyla yayın hayatına devam ediyor ve 28 Ekim'de final bölümüyle sezon sona erecek. FXX, sezon finalinden önce yeni sezon onayını duyurmuş oldu.

    FX Entertainment Orijinal Programlama Başkanı Nick Grad, “'Archer, bu sezon büyük bir şekilde geri döndü ve Emmy Ödüllü casus dizisi köklerine dönüp, gelecek yılı planlamaya başlarken izleyici sayısı arttı. Archer'ın her zamanki kadar eğlenceli ve formda olmasından dolayı Floyd County Productions'taki Adam Reed, Matt Thompson, Casey Willis ve tüm ekibe teşekkür ederiz. İnanılmaz seslendirme kadrosuyla birlikte Archer, hayranlarına harika bir sezon daha yaşatmaya hazır." dedi.

    11. sezon, Archer'ın üç yıllık komadan çıkıp casusluk oyununa dönmeye çalışması üzerinden ilerledi. İlk beş bölümden oluşan değerlendirme kriterleri sonuçlarına göre, Archer, bölüm başına ortalama 2,4 milyon görüntülenme elde etti. Bu, önceki sezona göre% 32'lik bir artışı temsil ediyor. Gösteri ayrıca, 2016'da en iyi animasyon programı için bir galibiyet de dahil olmak üzere, birçok Emmy Ödülü kazandı.

    Dizide, H.Jon Benjamin, Aisha Tyler, Jessica Walter, Judy Greer, Chris Parnell, Amber Nash, Adam Reed ve Lucky Yates'in sesleri yer alıyor. "Archer", Adam Reed tarafından yaratıldı ve Floyd County Productions adına Reed, Matt Thompson ve Casey Willis, yürütücü yapımcılığı üstleniyor. Serinin prodüksiyonu ise FX Productions tarafından yürütülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top