Hesabım
    Amazon'dan Yeni Bilim-Kurgu Serisi!

    Amazon, yeni dizide Legendary Television'la birlikte çalışacak

    Orlando Bloom ve Cara Delevingne’in fantastik programı “Carnival Row”un başarısından sonra Amazon, gözünü Legendary Television'dan bir başka yüksek konseptli diziye dikti. Yayıncı, Legendary tarafından yapılan bir saatlik bilim kurgu draması “Lightyears” için tam sezon siparişi verdiğini duyurdu. “Lightyears”, Holden Miller ve “The Son” yazarı ve “Into the Badlands” yapımcısı Daniel C. Connolly'den geliyor.

    Arjantinli yönetmen Juan José Campanella diziyi yönetecek. Campanella, en çok Oscar ödüllü “The Secret In Their Eyes” ve AMC’nin “Halt And Catch Fire” dizisinin birden çok bölümünü yönetmesiyle tanınıyor. Dizi, yıllar önce arka bahçelerinde gömülü bir oda keşfeden ve açıklanamaz bir şekilde garip, ıssız bir gezegene yol açan bir çift olan Franklin ve Irene York'u konu ediniyor. O zamandan beri sırlarını dikkatlice koruyorlardı ama esrarengiz bir genç adam hayatlarına girdiğinde, sessiz varoluş çabucak altüst olur ve çok iyi bildiklerini düşündükleri gizemli oda, hayal edebileceğinden çok daha fazlasına dönüşür.

    Connolly, Miller'a senaryo ve yardımcı yapımcılık yapmanın yanı sıra, gösteri sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak hizmet verecek. Mosaic’ten Jimmy Miller ve Sam Hansen, yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Legendary Television Başkanı Nick Pepper, "Amazon Studios'la işimizi büyütmeye devam etmekten dolayı heyecan duyuyoruz. Holden ve Dan, bu tamamen orijinal, son derece duygusal hikayeyi yaratmada ilham verici bir ekibe liderlik ettiler ve Lightyears'ı dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere sunmaktan daha heyecanlı olamazdık." dedi.

    Legendary TV'nin ayrıca Brian K. Vaughan tarafından yazılan ve Cliff Chiang tarafından resmedilen bilimkurgu grafik romanları olan “Paper Girls” e dayalı bir dizi üzerinde çalıştığı ve bu dizinin de yine Amazon'daki takvimde yer aldığı daha önce duyurulmuştu. Bir iptal kararı gelmeze, Amazon ve Legendary, önümüzdeki yıl iki bilim-kurgu dizisiyle birden izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top