Hesabım
    Shyamalan İmzalı ‘Servant’ın İkinci Sezonundan Tarih ve Teaser

    Dizinin ikinci sezonu için geri sayım başladı..

    The Sixth Sense, UnbreakableSplit ve The Village gibi filmlerle kendine has bir sinema ve geniş hayran kitlesi edinen Shyamalan, TV dünyasına da adım atmış ve Servant'ın ilk sezonuyla beğeni toplamıştı. Şimdi, ikinci sezon için geri sayıma başlayabiliriz. Çünkü, hem prömiyer tarihi, hem de heyecanlanmaya yetecek teaser video yayınlandı.

    M. Night Shyamalan’ın ürkütücü dizisi Servant'ın ikinci sezonunun 15 Ocak 2021’de bir AppleTV Plus'ta dünya prömiyeri var. On bölümlük sezon için her cuma yeni bölümler yayınlanacak. Gerilim dolu ilk sezon finalinin ardından, ikinci sezon dozu artıracak ve doğaüstü bir hal alacak gibi duruyor. Leanne kumtaşına döndüğünde ve gerçek doğası ortaya çıktıkça, önümüzde herkes için daha karanlık bir gelecek yatıyor.

    Servant'ın oyuncu kadrosunda, karakterlerini yeniden canlandıran Lauren Ambrose (Six Feet Under), Toby Kebbell (Rock'n Rolla, Black Mirror), Nell Tiger Free (Game of Thrones) ve Rupert Grint (Harry Potter serisi, Snatch) yer alıyor. Dizi, British Academy of Film and Television Arts tarafından aday gösterilen baş yapımcı ve yazar Tony Basgallop tarafından yaratıldı.

    Dizinin sorumlu yapımcıları M. Night Shyamalan ve Basgallop'un yanı sıra, Ashwin Rajan, Jason Blumenthal, Todd Black ve Steve Tisch, yönetici yapımcılığı üstleniyor. Taylor Latham ve Patrick Markey yapımcılık görevini yürütüyorlar. Servant'ın ilk sezonu Kasım 2019 - Ocak 2020 arasında 10 bölüm olarak yayınlanmıştı. Yeni sezon, 15 Ocak 2021'de prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top